Pentru ce să alegi un apartament nou, marca UNIQUE Residence - Dotările și sistemele de CONFORT SMART Home

- Un motiv pentru care să te muți într-un apartament Made To Measure, marca UNIQUE Residence

Pentru ce să alegi un apartament nou, marca UNIQUE Residence - Dotările și sistemele de CONFORT SMART Home

Cu toții gândim sau asociem CONFORTUL cu “ACASĂ”!

Dar, ce înseamnă mai exact acesta în accepțiunea noastră? Redăm în continuare abordarea noastră despre confort, despre valoarea acestuia - concept pe care urmărim să îl implementăm în toate proiectele UNIQUE Residence.

O locuință “smart”, ce răspunde intr-adevăr cu inteligență, care este personalizată nevoilor tale de funcționalitate, ergonomice și estetice, cu dotări moderne, materiale de calitate și inovatoare, îți asigură CONFORTUL. Astfel, nu obții doar un simplu ”acasă”, pentru că mai beneficiezi și de flexibilitate, inovație și inteligență, de echilibru și economie, nu în ultimul rând.Good Value for Money!

 Totodată, un apartament Made To Measure marca UNIQUE Residence, înseamnă că vine la pachet cu dotări standard de confort incluse, dar și cu niveluri de confort personalizate, exact pe măsura ta, și presupune:

- pe lângă materialele de calitate și detaliile de execuție inovatoare - o abordare unitară, dar flexibilă și personalizată, ce include pereți dubli BCA Ytong fono-termoizolanți cu inserție de vată bazaltică, planșee fono-termoizolate cu vată bazaltică, izolație acustică la planșee, tâmplărie germană VEKA, cu geamuri tripan, finisaje interioare realizate cu materiale de proveniență UE, iluminare interioară cu tehnologie LED etc. 

- și posibilitatea de a include dotări și sisteme de CONFORT SMART Home: care pe lângă senzori de siguranță și protecție, pot incorpora și sisteme de control al ventilației și climatizării, cu automatizarea aportului de aer proaspăt, controlul și acționarea de la distanță a sistemelor de climatizare și de iluminare, cu menținerea umidității în parametrii normali și protejarea locuinței de mucegai și igrasie, scenarii “Acasă” și “Plecat de acasă”.Controlul ventilației rezidențiale - îmbunătățește calitatea vieții!

Este evident, apartamentele actuale sunt construite pentru a fi mai etanșe ca niciodată. Fără un schimb regulat de aer, ne trezim rapid în locuințe sufocante. Acest lucru nu este nici plăcut, nici sănătos. În zilele noastre, prin construcția de locuințe foarte bine sigilate, asigurarea unui schimb continuu de aer, care este un element extrem de important pentru o viață sănătoasă, devine dar din ce în ce mai greu de realizat.

Cu toate acestea, integrarea și controlul ventilației rezidențiale semi-centralizate, individualizate, este percepută de mulți, mai degrabă, ca un lux decât ca o necesitate, chiar și în condițiile în care suntem nevoiți să petrecem tot mai mult timp în casă.

Ventilația rezidențială controlată ne oferă însă un remediu împotriva apariției aerului viciat, a unei calității slabe a acestuia. Cu ventilația rezidențială de confort, mediul din interiorul celor patru pereți devine mult mai plăcut și calitatea vieții este îmbunătățită, asigurându-ne conținutul ideal de oxigen și umiditate în propriul apartament.


 

RELAXEAZĂ-TE în noua ta locuință!

Proiectele rezidenţiale de excepție ale grupului de firme FORMENS, dezvoltate în patru zone ale Botoșaniului, în Iași și în Focșani - stadii de realizare:

(P).

 

Spune-ne opinia ta