Strada Victoriei din Botosani, inchisa de pe 13 iulie pana pe 30 septembrie

Strada Victoriei din Botosani, inchisa de pe 13 iulie pana pe 30 septembrie

 Catalin Flutur, primarul municipiului Botosani  

Incepand cu 13 iulie 2009, strada Victoriei din municipiul Botosani se va inchide din cauza lucrarilor programate in centrul istoric al orasului.

"In vederea continuarii lucrarilor in cadrul proiectului Reabilitare Centru Istoric si a zonei pietonale in municipiul Botosani, incepand cu 13 iulie se va inchide strada Victoriei intre Calea Nationala si limita parcarii de la fostul magazin Semnal, pentru executia lucrarilor", a precizat primarul municipiului Botosani, Catalin Flutur.

In zona respectiva se vor executa lucrari pe trotuar si pe partea carosabila a strazii. Pe parcursul lucrarilor, ce se vor desfasura in perioada 13 iulie - 30 septembrie, accesul masinilor speciale sau de interventie - Politie, Ambulanta - se va face prin portile de la cele doua extremitati.

De asemenea, se intentioneaza ca circulatia intre strada Postei si magazinul Fidelio sa se desfasoare in dublu sens, a precizat Catalin Flutur.

"Deoarece lucrarile de constructii montaj au impact major asupra zonei, ele nu pot fi executate sub circulatie, intrucat exista pericol de accidente", a mentionat primarul municipiului Botosani, care a facut un apel la botosaneni sa manifeste intelegere fata de modificarile impuse.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
3

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
30

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
107

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...