S-a încheiat selecția noului CA de la Urban Serv. Cine sunt persoanele propuse!

S-a încheiat selecția noului CA de la Urban Serv. Cine sunt persoanele propuse!

Selecția noilor membri ai Consiliului de Administrație de la societatea Urban Serv s-a încheiat urmând ca numirea acestora să se facă prin votul Adunării Generale a Acționarilor.

Consilierii locali au fost convocați, joi, într-o ședință de îndată, pentru a aproba numirea noului Consiliu de Administrație, aprobarea formei contractului de mandat și stabilirea remunerației. 

Potrivit unui proiect de hotărâre, la propunerea primarului Cătălin Flutur din noul Consiliu de Administrație de la operatorul de salubritate ar urma să facă parte Ioan Sorici, Iulian Apotrosoaei, Gheorghe Pricopi, Constantin Zărnescu și Cezar Nicuță. În total însă au fost opt candidați care au trecut de selecție. Rămâne de văzut dacă aleșii muncipali vor fi de acord cu propunerea primarului sau vor fi nominalizate alte persoane. 
 
Candidații au avut de susținut un interviu, precum și o probă practică.  Mandatul noilor membri ai Consiliului de Administrație de la societatea Urban Serv, cinci la număr, va fi pentru o perioadă de patru ani. Indemnizația lunară a unui membru este de 1.000 de lei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Indicatori aprobaţi pentru modernizarea mai multor drumuri judeţene

Vineri, 20 Octombrie 2017
377

Aleşii judeţeni au aprobat, vineri, indicatorii tehnico-economici şi totodată finanţarea din bugetul judeţului a cheltuielilor care nu se finanţează de la bugetul de stat prin Programul Naţio...

Consilierii judeţeni au aprobat plata corecţiei financiare uriaşe aplicată proiectului de la Mavromati. De ce s-a dat corecţia!

Vineri, 20 Octombrie 2017
433

Este vorba de o sumă de 10,024 milioane de lei, reprezentând de fapt 25% din valoarea contractului de execuţie. Consiliul Judeţean a ajuns în situaţia de a achita această corecţie fi...

Preşedintele Consiliului Judeţean: “Sperăm să nu avem probleme în continuare cu apa”

Vineri, 20 Octombrie 2017
860

Pentru alimentarea consumatorilor, la Bucecea lucrează deja şase motopompe, deşi iniţial cei de la Administraţia Bazinală de Apă Siret au venit cu două pompe care nu au făcut faţă, acesta f...