Revelionul pensionarilor, sub semnul întrebării
BOTOSANI

Pensionarii din județul Botoșani își pot lua gândul anul acesta de la distracție, dacă municipalitatea nu va reuși să strângă sponsorizări pentru Revelionul celor vârstnici. 

Revelionul pensionarilor, sub semnul întrebării

Organizarea Revelionului pensionarilor de către municipalitate este sub semnul întrebării iarna aceasta. Primarul Cătălin Flutur susține că evenimentul va fi organizat doar dacă vor fi strânși bani din sponsorizări, de la agenți economici.

Primăria Botoșani nu poate aloca din bugetul local fonduri pentru Revelionul pensionarilor, întrucât Curtea de Conturi nu permite folosirea banilor publici pentru astfel de evenimente.

"Dacă avem sponsori generoși organizăm, dacă nu, nu, pentru că nu avem voie să folosim bani publici", a precizat primarul Cătălin Flutur.

Chiar dacă nimic nu este cert la ora actuală, mai mulți pensionari au venit deja la Primărie să întrebe dacă se pot înscrie pentru Revelion. Anul trecut numărul celor înscriși a ajuns la 1.700.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Victimele accidentelor rutiere, comemorate la Botoşani. “Nu trece dincolo, alege viaţa!” FOTO

astăzi, 10:59
1242

Şi în acest an, la Botoşani, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean au marcat Ziua comemorăii victimelor accidentelor rutiere.Poliţiştii rutieri au împărţit plian...

Vezi cuantumul taxelor, pentru anul 2018, datorate bugetului judeţean!

Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017
986

Taxele locale datorate de persoanele fizice şi persoanele juridice bugetului judeţului, pentru anul 2018, vor fi aprobate de consilierii judeţeni în şedinţa ordinară de săptămâna v...

Peste 200 de copii născuţi prematur, în 2017, la Maternitatea Botoşani. “Au fost şi copii sub 1.000 de grame”

Vineri, 17 Noiembrie 2017
1703

Numărul copiilor care se nasc prematur, la Botoşani, se păstrează constant de la un an la altul. Potrivit medicului Carmen Zaboloteanu, şeful Secţiei Neonatologie de la Secţia de Obstetrică ş...