Revelionul pensionarilor, sub semnul întrebării
BOTOSANI

Pensionarii din județul Botoșani își pot lua gândul anul acesta de la distracție, dacă municipalitatea nu va reuși să strângă sponsorizări pentru Revelionul celor vârstnici. 

Revelionul pensionarilor, sub semnul întrebării

Organizarea Revelionului pensionarilor de către municipalitate este sub semnul întrebării iarna aceasta. Primarul Cătălin Flutur susține că evenimentul va fi organizat doar dacă vor fi strânși bani din sponsorizări, de la agenți economici.

Primăria Botoșani nu poate aloca din bugetul local fonduri pentru Revelionul pensionarilor, întrucât Curtea de Conturi nu permite folosirea banilor publici pentru astfel de evenimente.

"Dacă avem sponsori generoși organizăm, dacă nu, nu, pentru că nu avem voie să folosim bani publici", a precizat primarul Cătălin Flutur.

Chiar dacă nimic nu este cert la ora actuală, mai mulți pensionari au venit deja la Primărie să întrebe dacă se pot înscrie pentru Revelion. Anul trecut numărul celor înscriși a ajuns la 1.700.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Primăria Botoșani a publicat proiectul de buget. Câți bani alocă pentru dezvoltare și ce investiții vor fi făcute!

astăzi, 14:38
390

Potrivit documentului, veniturile totale propuse de municipalitate pentru anul în curs sunt de 143,2 milioane de lei. La capitolul venituri din impozite și taxe locale, inclusiv taxe speciale, ...

Șefii Consiliului Județean caută bani pentru reabilitarea Muzeului Județean

astăzi, 13:22
119

Un alt obiectiv pentru care Consiliul Județean speră să obțină bani de la Compania Națională de Investiții (CNI) este Muzeul Județean. Demersurile făcute până acum pentru ob...

Demersuri la CNI pentru construcţia unui nou Ambulatoriu de specialitate la Spitalul Mavromati

astăzi, 13:09
385

În cursul zilei de miercuri, managerul Spitalului Mavromati, Corneliu Mihai, alături de directorul Direcţiei Investiţii, din Consiliul Judeţean, şi de deputatul Tamara Ciofu, au avut o întâlni...