Revelionul pensionarilor, sub semnul întrebării
BOTOSANI

Pensionarii din județul Botoșani își pot lua gândul anul acesta de la distracție, dacă municipalitatea nu va reuși să strângă sponsorizări pentru Revelionul celor vârstnici. 

Revelionul pensionarilor, sub semnul întrebării

Organizarea Revelionului pensionarilor de către municipalitate este sub semnul întrebării iarna aceasta. Primarul Cătălin Flutur susține că evenimentul va fi organizat doar dacă vor fi strânși bani din sponsorizări, de la agenți economici.

Primăria Botoșani nu poate aloca din bugetul local fonduri pentru Revelionul pensionarilor, întrucât Curtea de Conturi nu permite folosirea banilor publici pentru astfel de evenimente.

"Dacă avem sponsori generoși organizăm, dacă nu, nu, pentru că nu avem voie să folosim bani publici", a precizat primarul Cătălin Flutur.

Chiar dacă nimic nu este cert la ora actuală, mai mulți pensionari au venit deja la Primărie să întrebe dacă se pot înscrie pentru Revelion. Anul trecut numărul celor înscriși a ajuns la 1.700.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Profesori cu note mari la titularizare rămaşi fără post

Joi, 14 Septembrie 2017
1316

Au obţinut o notă mare la concursul de titularizare, dar asta nu le-a asigurat şi un loc de muncă. Este cazul mai multor cadre didactice din judeţul Botoşani, care nu şi-au găsit posturi &icir...

Preşedintele Consiliului Judeţean, către primarii care vor să iasă din ADI: "Revizuiţi-vă poziţia!"

Joi, 14 Septembrie 2017
687

În cadrul unei ședințe a ADI Ecoproces de joi, în care s-a dezbătut regulamentul privind salubritatea, Costică Macaleți le-a cerut primarilor să se gândească foarte bine &icir...

Corecție financiară uriașă aplicată pentru investiția cu fonduri europene de la Spitalul Mavromati!

Joi, 14 Septembrie 2017
1070

Instituția a primit o corecție financiară uriașă la proiectul care s-a derulat la Spitalul Județean Mavromati cu fonduri europene, prin care s-a modernizat și reabilitat unitatea sanitară....