Repolitizarea functiilor, o lege asteptata de viitorii directori de deconcentrate din Botosani!

Repolitizarea functiilor, o lege asteptata de viitorii directori de deconcentrate din Botosani!

 Cristian Roman, prefectul judetului Botosani  

In ciuda faptului ca multe institutii botosanene au ramas fara conducere, pana la finalizarea tuturor schimbarilor de directori, aceasta perioada pare a se amana tot mai mult.

Un numar semnificativ de posturi de conducere ale institutiilor deconcentrate sunt libere, tocmai pe motivul ca noii directori asteapta repolitizarea functiilor, lege ce i-ar avantaja pe multi dintre acestia sa ocupe cu usurinta postul de sef de institutie.

"Noi am trimis toate nominalizarile, atat la autoritatile centrale, cat si la ministerele care pastoresc aceste autoritati. Daca vorbim de APIA, noi am trimis nominalizari atat la APIA, cat si la ministrul de resort, tocmai ca sa nu fie discutii. La AJOFM am discutat de asemenea aceasta problema, de a face un schimb. La Agentia Judeteana pentru Prestatii Sociale e numita interimar o doamna din interiorul institutiei. La Garda Financiara trebuie sa-si rezolve problema la nivel central, e treaba PSD-ului", a precizat Cristian Roman, prefectul judetului Botosani.

Reprezentantul Guvernului in teritoriu a mentionat ca la Arhivele Statului este o problema de interimat, iar la Consultanta Agricola prefectul a purtat discutii cu cei doi directori, urmand ca acestia sa faca schimbul de functii intre ei si sa transmita la autoritati acest lucru.

Pentru Garda de Mediu, se pare ca deputatul Costica Macaleti a discutat cu comisarul general al institutiei, in vederea ocuparii postului de conducere de catre un ales al PSD-ului.

Iar la Directia de Sanatate Publica, postul este vacant de cel putin doua luni de zile.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
23

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
100

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...

Primii fermieri despăgubiți în acest an din cauza secetei și a grindinei. ”Am fost la un fermier din județul Botoșani…”

astăzi, 14:25
75

Echipele din cadrul Clubului Fermierilor Români (CFRO) Broker de Asigurare au un program încărcat în aceste zile în care se fac constatări în câmp acolo unde ferm...