Propuneri de modificare a circulaţiei în unele zone din municipiu, lansate de un consilier local

Un consilier local a propus în ultima şedină ordinară de Consiliu Municipal o serie de măsuri în ceea ce priveşte circulaţia pe străzile din oraş, menite să ducă la fluidizarea traficului, dar mai ales care să prevină producerea unor evenimente rutiere.

Propuneri de modificare a circulaţiei în unele zone din municipiu, lansate de un consilier local

Consilierul local Eugen Ţurcanu a venit cu propunerea ca pe strada Sucevei, în zona în care se iese din parcarea laterală a hipermarketului Carrefour, să se închidă cu borduri porţiunea care în acest moment permite şoferilor să facă stânga.

De asemenea, Ţurcanu consideră că se impun unele măsuri şi în apropierea staţiei Peco Petrom de la ieşirea spre Iaşi.

“Şi acolo se pot întâmpla multe accidente, mai ales când vin dinspre Suceava. De asemenea, putem face acest lucru şi în zona Petrom, înspre Iaşi. Acolo avem iar o problemă. Când ieşi de pe Sarmisegetuza intră în tine cei care vin de pe Calea Naţională pentru că au prioritate să intre în peco. Să încercăm să sistematizăm, să instituim nişte reguli de disciplină în trafic”, a spus Eugen Ţurcanu.

Consilierul local este cel care a venit şi cu propunerea ca pe mai multe artere importante din municipiu să se instituie sens unic pentru descongestionarea traficului. 

 

 

Spune-ne opinia ta