Primaria a ramas fara bani in pragul iernii. Termica se indreapta spre faliment!

Primaria a ramas fara bani in pragul iernii. Termica se indreapta spre faliment!

 Florin Ghiorghita, viceprimar  

Administratie saraca! Pentru ca, la ultima rectificare, a fost trecuta cu vederea de guvernanti, Primaria Botosani incepe sa simta deja dificultati financiare in finalizarea unor lucrari, in prag de iarna.

Trebuie finalizate lucrarile demarate in vara la drumuri, in Cartierul Grivita, iar la Termica situatia este mai mult decat ingrijoratoare.

Nu avem banii pe care am fi dorit sa-i avem. Daca pana acum, in fiecare an, aveam cel putin 100 miliarde lei vechi de la Guvern, acum nu ne-au dat nici un leu. Si pentru noi, pe bugetul pe anul acesta chiar ne-a afectat. Pentru ca ne asteptam la un sprijin cat de cat. Macar 10 -20 miliarde daca ar fi alocat era bun, a spus viceprimarul municipiului Botosani, Florin Ghiorghita.

Edilul spune ca municipalitatea este in situatia de a nu fi primit niste drepturi cuvenite, in timp ce Guvernul a impartit bani acolo unde nici nu era nevoie.

Era foarte bine daca ne dadeau subventia de la Termica. Au 100 miliarde lei datorie la noi si nu ne-au dat banii. Iar Termica se indreapta incet, dar sigur spre faliment. Au preferat sa dea pomeni la primarii lor si sa cheltuiasca banii aiurea decat sa ne dea noua ce erau obligati prin lege, a precizat viceprimarul.

Nici acum nu este prea tarziu daca s-ar mai face o rectificare.

Putem trimite totul la Temica pentru partea de subventii. Nu mai putem cheltui pe lucrari de investitii, dar pe reparatii drumuri, cheltuieli curente putem sa folosim oricand fondurile si ne-ar ajuta enorm, a conchis Florin Ghiorghita.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Patru posturi de subofițer scoase la concurs din sursă externă de ISU Botoșani!

astăzi, 18:00
30

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani a scos la concurs patru posturi de subofițer, prin încadrare directă.Posturile sunt:-&nb...

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
341

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
189

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...