Politia Comunitara Botosani, vizitata de reprezentantul guvernului elvetian

Politia Comunitara Botosani, vizitata de reprezentantul guvernului elvetian
Reprezentantul Guvernului Elveţiei pentru judeţul Botoşani, Christian Weidkhun, însoţit de reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie, au realizat o vizită de lucru la Poliţia Comunitară Botoşani.

Christian Weidkhun este o mai veche cunoştinţă a autorităţilor botoşănene, datorită programului privind prevenirea violenţei domestice, o problemă cu care se confruntă la ora actuală atât statele subdezvoltate, cât şi cel cu un grad de civilizaţie de invidiat.

"Scopul vizitei a constituit familiarizarea delegaţiei de peste hotare cu activitatea, modul de acţiune şi dotările instituţiei noastre. Invitaţii au putut vedea la faţa locului unele aspecte ale meseriei de poliţist comunitar, uniforma poliţistului comunitar şi echipamentul din dotare", a mentionat, intr-un comunicat de presa, Vasile Raileanu, director executiv in cadrul Politiei Comunitare Botosani.

Conducerea Poliţiei Comunitare a prezentat organizarea şi modalitatea de lucru a instituţiei pe care o reprezintă, cu un accent deosebit pe problemele de interes comun, cele legate de activităţile desfăşurate pentru asigurarea unui climat de siguranţă şi legalitate.

În cadrul discuţiilor, ambele părţi au manifestat un interes deosebit faţă de aspectele profesionale şi legislative, fiind reliefate atât aspecte similare, cât şi deosebirile, la nivelul structurilor din cele două ţări.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
232

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
144

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
222

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...