Peste trei tone de deseuri scoase in strada

Peste trei tone de deseuri scoase in strada
Cea de-a patra editie a campaniei Marea Debarasare a reusit sa stranga de la botosaneni si dorohoieni circa 3,4 tone de deseuri de echipamente electrice si electronice (DEEE).

Actiunea de colectare a avut loc sambata, lucratorii de la Urban Serv fiind cei care s-au deplasat pentru preluarea vechiturilor. Partea de constientizare si educare a populatiei a revenit reprezentantilor locali ai Ministerului Mediului Desi cantitatea a fost mai mica decat la a treia Debarasare, reprezentantii Agentiei pentru Protectia Mediului (APM) s-au aratat multumiti de rezultatul acestei actiuni.

Ne bucuram ca lumea a inteles ca aceste deseuri nu trebuie aruncate la intamplare, ci trebuie predate operatorului de salubritate. Ideea demararii acestor actiuni este de a-i obisnui pe cetateni sa invete importanta depozitarii deseurilor pe categorii, a declarat Narcisa Dumitriu, reprezentant al APM Botosani.

Gheorghe Pricopie, directorul Urban Serv se declara de asemenea multumit de modul in care a decurs campania, desi s-a depus mai multa munca decat de obicei, de data aceasta nefiind sprijiniti de Primarie.

In Botosani exista patru puncte de colectare a DEEE-urilor, unde saptamanal exista o persoana care se va ocupa de preluarea vechiturilor de la cetateni. Programul a fost afisat in diferite zone din municipiu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Primii fermieri despăgubiți în acest an din cauza secetei și a grindinei. ”Am fost la un fermier din județul Botoșani…”

astăzi, 14:25
24

Echipele din cadrul Clubului Fermierilor Români (CFRO) Broker de Asigurare au un program încărcat în aceste zile în care se fac constatări în câmp acolo unde ferm...

Expoziția „Sacrul în artă” la Muzeul ”Ștefan Luchian” din Ștefănești!

astăzi, 13:29
19

Într-o perioadă cu profunde valențe spirituale, demersul expozițional devine un gest firesc de pioșenie în fața divinității, concretizat prin aducerea în fața publicului a un...

Botoșăneanul care a ucis-o pe Mihaela, trimis în judecată!

astăzi, 12:56
213

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a lui P.F., în vârstă de 54 de ani, din municipiul Botoşani....