Modern Calor nu mai face constatări la domiciliu

Modern Calor nu mai face constatări la domiciliu

Pentru prevenirea răspândirii noului Coronavirus (COVID -19), societatea Modern Calor apreciază ca necesară limitarea relațiilor cu publicul la mediul on-line.

Pe această cale, li se solicită clienților Modern Calor să transmită cererile/petițiile/sesizările telefonic, la numerele: 0331 401 962, 0231 537 100 - tasta 3, 0231 515 959 - tasta 3 sau prin poșta electronică, la adresele de mail: relatii.clienti@moderncalor.ro sau office@moderncalor.ro.

Rugăm, pe această cale, toți clienții Modern Calor, să facă plata facturilor preponderent on-line pe pagina www.moderncalor.ro. Recomandarea noastră este ca persoanele care nu au deschis încă un cont pe site-ul nostru să îl activeze în secțiunea CLIENȚI, un proces de altfel ușor de realizat și care necesită doar să dispuneți de o adresă de mail și un card bancar activ. Pentru orice detalii legate de activarea contului (cod client, nr. factură etc.) clienții sunt rugați să sune la unul dintre numerele de mai sus”, spun reprezentanții Modern Calor.

Alte modalități de plată sunt casieriile din Strada Vârnav nr. 9 (lângă Școala nr.7), de la Direcția de taxe și impozite și de la Uvertura Mall - etajul 2).

Avem rugămintea, de asemenea, ca prezentarea la ghișeele societății să se facă doar pentru chestiuni de maximă necesitate. De asemenea, în perioada următoarea NU se vor face constatări la domiciliul clientului”, subliniază Modern Calor, într-un comunicat de presă emis luni.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
2

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...

Tânărul fermier din Botoșani: Viața între doctorat și câmpurile de rapiță din satul natal! (Foto)

astăzi, 10:09
327

Gabriel Iustinian Saveliev este din comuna Broscăuți, județul Botoșani. A studiat la Facultatea de Agricultură din cadrull Universității de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad&rdq...

”Minune” în sediul Poliției Locale din Botoșani, cu o femeie din Ialomița!

astăzi, 09:44
169

În cursul zilei de miercuri, în jurul orei 10.30, o patrulă a Poliției Locale Botoșani, care acționa în zona străzii Independenței din municipiu, a observat în parcarea u...