La Dersca a fost făcută recepția lucrărilor de modernizare și dotare a Căminului Cultural

La Dersca a fost făcută recepția lucrărilor de modernizare și dotare a Căminului Cultural

Administrația locală din comuna Dersca a reușit să facă la finele acestei săptămâni recepția lucrărilor de modernizare și dotare a Căminului Cultural din comună, o investiție realizată din fonduri europene și bugetul local.

Investiția a fost realizată prin Programul National de Dezvoltare Rurală, iar valoarea totală a lucrării a fost de 1.946.786,17 lei.

Investiția a cuprins lucrări de consolidare, schimbare acoperiș, plafon, pardoseli, termoizolare și zugrăveli interioare și exterioare, de asemenea fiind construite grupuri sanitare interioare, o încălzire centrală dar și aer condiționat.

“Pe lângă toate aceste investiții care aduc construcția la standarde europene s-au construit bazine cu o capacitate de peste 60 tone de apa stocată, s-au montat pompe, grup electrogen, hidranți care pot servi oricând la stingerea incendiilor. La nevoie se pot alimenta si mașinile de pompieri pentru stingerea incendiilor de la gospodăriile populației. Pe lângă această bucurie a finalizării lucrărilor, exista și o părere de rău aceea că, din cauza pandemiei nu s-a putut organiza un frumos spectacol cu formații de muzică populară și ușoară pentru toți gospodarii comunei Dersca, dar acest spectacol se va realiza când situația ne va permite”, a precizat primarul comunei Dersca, Fănică Romanescu.

 

Spune-ne opinia ta