La Dersca a avut loc astăzi recepția la terminarea lucrărilor la grădinița din comună

La Dersca a avut loc astăzi recepția la terminarea lucrărilor la grădinița din comună

La Dersca a avut loc astăzi recepția la terminarea lucrărilor la obiectivul de investiție "Reabilitare și modernizare grădiniță cu program normal".

Anunțul a fost făcut de primarul comunei, Fănică Romanescu, care a explicat că s-au executat lucrări de consolidare a clădirii, reabilitare termică, anvelopare, zugrăveli interioare/exterioare, grupuri sanitare interioare, centrală termică și calorifere, mobilier nou, scări de evacuare în caz de incendiu.

“ Toată această investiție a fost făcută pentru ca procesul de învățământ să se desfășoare în condiții normale și de siguranță, pentru ca toți copiii noștri să beneficieze de condiții europene. La recepție au fost invitați: constructorul, proiectanții, reprezentanți I.S.U. și I.S.C., inginerul constructor, dirgintele de șantier și o comisie din partea primăriei”, a explicat primarul Fănică Romanescu.

În același timp, celelalte școli și căminul cultural sunt și ele în faza de recepție la terminarea lucrărilor, în timp ce la obiectivul de investiție "Modernizare drumuri de interes local, comuna Dersca”, respectiv cei 4,7 km de drumuri, în luna august se va turna asfalt, urmând în continuare amenajarea de șanțuri, rigole și podețe la fiecare gospodărie.

 

Spune-ne opinia ta