Fostul sef al ARR Botosani, Liviu Alexa, acuzat ca lucreaza impotriva institutiei pe care a condus-o!

Fostul sef al ARR Botosani, Liviu Alexa, acuzat ca lucreaza impotriva institutiei pe care a condus-o!

 CRISTIAN ROMAN: Liviu Alexa a adus o ofensa de neimaginat mie si institutiei ARR!  

Potrivit prefectului de Botosani, fostul sef al filialei Botosani a Autoritatii Rutiere Romane, Liviu Alexa, care lucreaza in continuare in cadrul institutiei, a atentionat firma de transport SC Lorion ca, in cursul zilei de astazi, se va face un control exact la orele la care firma are programate curse.

In plus, pe langa divulgarea obiectivelor ARR, Liviu Alexa i-ar fi spus patronului de firma, Vasile Doroftei ca aceasta actiune este comandata de prefectul Cristian Roman.

Surpriza pentru fostul sef al ARR a venit insa chiar din partea patronului SC Lorion, care l-a intrebat in aceasta dimineata pe prefect daca este adevarat ca a dat dispozitii ARR-ului sa faca acest control la firma sa.

“Dorind clarificarea acestui subiect, am invitat operatorul la mine, care mi-a relatat exact cum s-au intamplat lucrurile si mi-a inaintat chiar si o petitie. Practic, el a fost cautat de un functionar din cadrul ARR, respectiv Liviu Alexa, si a fost atentionat ca, in cursul zilei de astazi, intre anumite ore, va avea loc un control in trafic, prin dispozitia mea. Am invitat de urgenta si seful ARR, care a ramas stupefiat pentru ca ieri, la ora 15.00, au avut o sedinta de lucru secreta, stabilindu-se obiectivele pe ziua de astazi, si imediat functionarul respectiv a anuntat operatorul si a spus ca prefectul il trimite pe el in control, a declarat prefectul Cristian Roman.

Cristian Roman s-a aratat extrem de nemultumit de faptul ca Liviu Alexa s-a folosit de numele sau, dar si de faptul ca a divulgat secretul profesional.

“As vrea sa il atentionez pe Liviu Alexa cu privire la doua lucruri: in primul rand prefectul nu trimite controale, apoi a divulgat secretul profesional si a adus o ofensa de neimaginat mie si institutiei. De indata, am anuntat autoritatea centrala si am sesizat cele intamplate. Am solicitat si voi cere intotdeauna masuri drastice si, bineinteles, legale, cu oricare personaj care va incerca sa faca aceste jocuri periculoase si sa folosesca ca paravan institutiile statului, a precizat prefectul.

Cristian Roman solicita public ca organele competente sa se ocupe de astfel de spete si sa se sesizeze, astfel incat aceste actiuni sa fie descurajate.

Potrivit prefectului, Liviu Alexa nu mai are ce cauta in ARR, intrucat lucreaza impotriva institutiei.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
141

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
109

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
173

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...