Fostul sef al ARR Botosani, Liviu Alexa, acuzat ca lucreaza impotriva institutiei pe care a condus-o!

Fostul sef al ARR Botosani, Liviu Alexa, acuzat ca lucreaza impotriva institutiei pe care a condus-o!

 CRISTIAN ROMAN: Liviu Alexa a adus o ofensa de neimaginat mie si institutiei ARR!  

Potrivit prefectului de Botosani, fostul sef al filialei Botosani a Autoritatii Rutiere Romane, Liviu Alexa, care lucreaza in continuare in cadrul institutiei, a atentionat firma de transport SC Lorion ca, in cursul zilei de astazi, se va face un control exact la orele la care firma are programate curse.

In plus, pe langa divulgarea obiectivelor ARR, Liviu Alexa i-ar fi spus patronului de firma, Vasile Doroftei ca aceasta actiune este comandata de prefectul Cristian Roman.

Surpriza pentru fostul sef al ARR a venit insa chiar din partea patronului SC Lorion, care l-a intrebat in aceasta dimineata pe prefect daca este adevarat ca a dat dispozitii ARR-ului sa faca acest control la firma sa.

“Dorind clarificarea acestui subiect, am invitat operatorul la mine, care mi-a relatat exact cum s-au intamplat lucrurile si mi-a inaintat chiar si o petitie. Practic, el a fost cautat de un functionar din cadrul ARR, respectiv Liviu Alexa, si a fost atentionat ca, in cursul zilei de astazi, intre anumite ore, va avea loc un control in trafic, prin dispozitia mea. Am invitat de urgenta si seful ARR, care a ramas stupefiat pentru ca ieri, la ora 15.00, au avut o sedinta de lucru secreta, stabilindu-se obiectivele pe ziua de astazi, si imediat functionarul respectiv a anuntat operatorul si a spus ca prefectul il trimite pe el in control, a declarat prefectul Cristian Roman.

Cristian Roman s-a aratat extrem de nemultumit de faptul ca Liviu Alexa s-a folosit de numele sau, dar si de faptul ca a divulgat secretul profesional.

“As vrea sa il atentionez pe Liviu Alexa cu privire la doua lucruri: in primul rand prefectul nu trimite controale, apoi a divulgat secretul profesional si a adus o ofensa de neimaginat mie si institutiei. De indata, am anuntat autoritatea centrala si am sesizat cele intamplate. Am solicitat si voi cere intotdeauna masuri drastice si, bineinteles, legale, cu oricare personaj care va incerca sa faca aceste jocuri periculoase si sa folosesca ca paravan institutiile statului, a precizat prefectul.

Cristian Roman solicita public ca organele competente sa se ocupe de astfel de spete si sa se sesizeze, astfel incat aceste actiuni sa fie descurajate.

Potrivit prefectului, Liviu Alexa nu mai are ce cauta in ARR, intrucat lucreaza impotriva institutiei.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cinci elevi vor reprezenta județul Botoșani la Olimpiada Națională de Informatică de la Constanța!

astăzi, 14:45
266

Inspectoratul Școlar Județean Botoșani a publicat rezultatele finale la Olimpiada Județeană de Informatică, precum și lotul care va reprezenta județul la faza națională.Elevii din lotul ...

Comunicat - În urma solicitărilor deputatului PSD Tamara Ciofu, Ministerul Sănătății a aprobat dotarea cu aparatură a cabinetelor medicilor de familie și a centrelor de permanență

astăzi, 14:12
72

Parlamentarul PSD Tamara Ciofu a anunțat astăzi că în urma mai multor solicitări pe care le-a adresat încă de anul trecut Guvernului pentru dotarea cabinetelor medicilor de familie ș...

Delegaţie Erasmus+ din patru ţări, la Palatul Administrativ din Botoșani! FOTO

astăzi, 13:45
175

Șapte profesori şi 17 elevi din Germania, Turcia şi Italia au fost astăzi în vizită la Palatul Administrativ, însoţiţi de gazdele lor- patru profesori şi 14 elevi ai Seminarului Te...