Dupa 19 ani, a plecat din primarie cu tot cu stampila!

Dupa 19 ani, a plecat din primarie cu tot cu stampila!

 Stampila buclucasa  

La Vaculesti, fostul primar al comunei, Corneliu Tuduruta, este acuzat ca, atunci cand a parasit primaria, nu a plecat cu mana goala. A luat cu el si o stampila, pe care ar fi tinut-o mai bine de 4 luni.

Nu este adevarat, se apara Tuduruta, care se jura ca a inapoiat stampila la 3 zile dupa alegeri. I-a parut rau ca a parasit primaria. Dupa 19 ani in care a fost la carma comunei Vaculesti, Corneliu Tuduruta nu a vrut sa accepte ca nu mai poate folosi stampila. Asa ca a decis sa o mai tina o perioada de timp la el acasa. Cel putin asa spune actualul primar al comunei, Iulian Vlas.

Iulian Vlas, primar Vaculesti: Fostul primar Tuduruta mi-a adus aceasta stampila acum o saptamana, este rupta, degradata, nu stiu daca atunci cand a luat-o acasa era tot asa, dar cert acuma este ca este stricata.

Corneliu Tuduruta, fost primar: Nu este adevarat, intr-adevar, timp de doua zile sau 3 zile dupa data alegerilor, stampilele si sigiliul unitatii si tot ce au fost era in inventar si patrimoniul a tot ce a fost in primarie, era o serie pe mana primarului, care prin atributiile lui detinea stampile si acestea. La 3 zile am adus stampilele, una era buna si una era rupta.

Povestea de la Vaculesti a ajuns si la urechile prefectului, care a desemnat o comisie pentru a urmari traseul stampilei.

Iulian Vlas, primar Vaculesti: In urma acestui fapt, domnul prefect a desemnat o comisie din doua persoane de la prefectura si un comisar de politie care ancheteaza aceasta stare de lucru.

David Salgau, subprefect: Institutia Prefectului a trimis Corpul de control, iar acea stampila a fost ulterior predata noului primar, deci problema este rezolvata, nu s-a intamplat absolut nimic, probabil ca a fost un gest din partea vechiului primar ca vroia sa tina ca amintire o stampila, macar atat, daca tot a pierdut alegerile.

Daca fostul primar al comunei Vaculesti a folosit sau nu stampila in perioada cat a stat la el, ramane de vazut.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţit Mc. Vasilevs, Episcopul Amasiei; Sf. Glafira; Sf. Mc. Chiril, Chindeu şi Tasie din Axiopolis (Cernavodă)

astăzi, 06:58
7

În vremea prigoanelor venite asupra creştinilor la sfârşitul secolului al 3-lea şi începutul celui de-al 4-lea, în cetatea Axiopolis din Dobrogea (numită astăzi Cernavodă...

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
139

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
105

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...