Demisie din conducerea CA de la Urban Serv!

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la societatea Urban Serv şi-a dat demisia din această funcţie, alegând să rămână simplu membru.

Demisie din conducerea CA de la Urban Serv!

Mioara Jurgiu şi-a înaintat demisia în cursul zilei de miercuri iar de joi aceasta nu mai conduce Consiliul de Administraţie (CA) de la societatea de salubritate.

Decizia Mioarei Jurgiu de a renunţa la preşedinţia CA vine pe fondul unor “conflicte interne” din cadrul societăţii. Membrii CA s-au întrunit, joi, în şedinţă un punct de pe ordinea de zi vizându-l pe directorul general al societăţii, Simion Drelciuc, punându-se în discuţie schimbarea acestuia din funcţie.

Şedinţa de joi a fost condusă de directorul adjunct al societăţi, Cezar Nicuţă, membru în CA, care de altfel este cel care a sesizat anumite nereguli pe care le-ar fi săvârşit Drelciuc.  

“Miercuri am înaintat demisia, dar a intrat în vigoare începând cu data de astăzi (n. red joi). Bănuiesc că sunt nişte lupte interne între cei doi domni directori pe care eu nu ştiu să le gestionez în favoarea societăţii şi societatea aceasta trebuie să meargă. Eu probabil din funcţia deţinută trei luni de zile nu am ştiut să mă fac înţeleasă şi am făcut un pas în spate”, a declarat, pentru Stiri.Botosani.ro, Mioara Jurgiu.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta