Contac: Actuala strategie a judetului este o mizerie!

Contac: Actuala strategie a judetului este o mizerie!

 Constantin Contac, vicepresedinte CJ Botosani  

Constantin Contac, vicepresedintele Consiliului Judetean Botosani, nu crede in actuala strategie de dezvoltare a judetului, elaborata din dispozitia actualului presedinte al institutiei, Mihai Tabuleac.

Actuala strategie este o mizerie. Imi pare rau pentru ca noi am avut o strategie a judetului, care intr-adevar s-a respectat anual si s-au facut proiecte viabile. Strategia de acum, pentru care s-a facut o ampla campanie ca nu sunt strategii, a fost copiata din 2005-2008, adaugandu-se doar doua pagini, la general, niste idei fantastice de povesti nemuritoare, ca nimic concret nu e pe acolo, a precizat Constantin Contac.

Mai mult, vicepresedintele CJ Botosani sustine ca toate proiectele ce sunt in curs de derulare sau care incep anul acesta sunt promovate si castigate de vechea conducere a CJ Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Administratia Bazinală de Apă Siret, despre alimentarea cu apă a municipiului Botoșani: "Operatorul de apă SC Nova Apa Serv Botoșani a fost informat asupra începerii manevrelor!"

astăzi, 15:51
607

Față de disfuncționalitățile apărute în alimentarea cu apă a municipiului Botoșani, precum și a altor localități din județ, în vederea informării corecte și complete a popula...

Primarul Cătălin Flutur, despre întreruperea apei: "Îmi doresc să vină cineva în faţa botoşănenilor şi să îşi asume disconfortul creat"

astăzi, 14:07
968

Începând de ieri dimineaţă, telefoanele Primăriei municipiului Botoşani au sunat mult mai mult decât de obicei. Botoşănenii, pe bună dreptate, au reclamat faptul că au rămas...

Expoziţia retrospectivă "Dimitrie Loghin (1910 – 1982)", la Galeriile de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani!

astăzi, 14:03
71

Muzeul Judeţean Botoşani prezintă în perioada 21 octombrie – 15 noiembrie 2017, în spaţiul Galeriilor de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani, expoziţia retrospectiv...