Catalina Lupascu si-a primit astazi sarcinile de serviciu: cultura si invatamantul special!

Catalina Lupascu si-a primit astazi sarcinile de serviciu: cultura si invatamantul special!

 Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean Botosani  

In urma demersului facut ieri de vicepresedintele Consiliului Judetean, prin depunerea unei cereri adresate lui Mihai Tabuleac, presedintele CJ, in care solicita sa i se atribuie sarcini de serviciu, Catalina Lupascu considerand ca altfel s-ar incalca Codul Muncii, presedintele CJ a repartizat astazi atributiile noului vicepresedinte.

"Am repartizat doamnei Lupascu sarcini privind coordonarea Directiei de Administrare a Patrimoniului si a Directiei de Informatica din aparatul de specialitate a aparatului propriu al CJ. Iar dintre unitatile subordonate, dumneaei se va ocupa de coordonarea institutiilor de cultura si a institutiilor de invatamant special si a activitatii de asistenta educationala", a precizat Mihai Tabuleac, presedintele CJ.

Celalalt vicepresedinte CJ, Constantin Manolache, va avea in continuare aceleasi sarcini pe care le-a avut pana acum. In aparatul de specialitate al CJ va coordona serviciile de cooperare internationala si parteneariat si Serviciul de Evidenta Populatiei, iar dintre institutii subordonate se va ocupa de unitatile sanitare, unitatile medico-sociale si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului.

Desi, initial, presedintele CJ a precizat ca vicepresedintele Catalina Lupascu va primi acelasi portofoliu pe care l-a avut fostul vicepresedinte Cristian Achitei, se pare ca lucrurile au fost putin schimbate, in sensul ca cele doua institutii subordonate CJ, care sunt destul de importante pentru judet, respectiv Directia Judeteana de Drumuri si Poduri si Apa Grup nu au fost repartizate vicepresedintilor pentru coordonare si control.

"Aceste entitati urmeaza sa fie coordonate direct de presedintele CJ. Principalul motiv a fost sa existe o oarecare corelatie intre pregatirea profesionala a vicepresedintilor de CJ si a atributiilor repartizate. Am avut o discutie cu cei doi vicepresedinti si le-am reprosat faptul ca nu au tinut cont de rugamintea mea de a nu tari institutia CJ  in procesul de campanie electorala", a spus Mihai Tabuleac, presedintele CJ.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Desfășurare impresionantă de forțe la liceul din Trușești: Exercițiu de simulare a unui cutremur - FOTO

Miercuri, 19 Septembrie 2018
1298

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Nicolae Iorga" al Judeţului Botoşani a desfăşurat miercuri, între orele 11.00 – 15.00, la Liceul "Demostene Botez" din ...

"Aniversarea" și "Bocitoarele vesele", în acest weekend la Teatrul Eminescu!

Miercuri, 19 Septembrie 2018
185

Sâmbătă, 22 septembrie, la ora 18.00, Teatrul Mihai Eminescu din Botoșani a programat spectacolul cu trei nominalizări la Festivalul de Teatru Scurt de la Oradea, în 2016: pentru cel m...

​Au fost finalizate lucrările de asfaltare pe drumul județean DJ 293 Dumeni - Havârna - FOTO

Miercuri, 19 Septembrie 2018
288

În cursul zilei de marți, vicepreședintele Consiliului Județean Botoșani, Dorin Birta, a efectuat o vizită în teritoriu pentru a verifica lucrările recent finalizate și calitatea st...