Catalina Lupascu si-a primit astazi sarcinile de serviciu: cultura si invatamantul special!

Catalina Lupascu si-a primit astazi sarcinile de serviciu: cultura si invatamantul special!

 Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean Botosani  

In urma demersului facut ieri de vicepresedintele Consiliului Judetean, prin depunerea unei cereri adresate lui Mihai Tabuleac, presedintele CJ, in care solicita sa i se atribuie sarcini de serviciu, Catalina Lupascu considerand ca altfel s-ar incalca Codul Muncii, presedintele CJ a repartizat astazi atributiile noului vicepresedinte.

"Am repartizat doamnei Lupascu sarcini privind coordonarea Directiei de Administrare a Patrimoniului si a Directiei de Informatica din aparatul de specialitate a aparatului propriu al CJ. Iar dintre unitatile subordonate, dumneaei se va ocupa de coordonarea institutiilor de cultura si a institutiilor de invatamant special si a activitatii de asistenta educationala", a precizat Mihai Tabuleac, presedintele CJ.

Celalalt vicepresedinte CJ, Constantin Manolache, va avea in continuare aceleasi sarcini pe care le-a avut pana acum. In aparatul de specialitate al CJ va coordona serviciile de cooperare internationala si parteneariat si Serviciul de Evidenta Populatiei, iar dintre institutii subordonate se va ocupa de unitatile sanitare, unitatile medico-sociale si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului.

Desi, initial, presedintele CJ a precizat ca vicepresedintele Catalina Lupascu va primi acelasi portofoliu pe care l-a avut fostul vicepresedinte Cristian Achitei, se pare ca lucrurile au fost putin schimbate, in sensul ca cele doua institutii subordonate CJ, care sunt destul de importante pentru judet, respectiv Directia Judeteana de Drumuri si Poduri si Apa Grup nu au fost repartizate vicepresedintilor pentru coordonare si control.

"Aceste entitati urmeaza sa fie coordonate direct de presedintele CJ. Principalul motiv a fost sa existe o oarecare corelatie intre pregatirea profesionala a vicepresedintilor de CJ si a atributiilor repartizate. Am avut o discutie cu cei doi vicepresedinti si le-am reprosat faptul ca nu au tinut cont de rugamintea mea de a nu tari institutia CJ  in procesul de campanie electorala", a spus Mihai Tabuleac, presedintele CJ.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
55

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
57

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
132

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...