Catalina Lupascu si-a primit astazi sarcinile de serviciu: cultura si invatamantul special!

Catalina Lupascu si-a primit astazi sarcinile de serviciu: cultura si invatamantul special!

 Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean Botosani  

In urma demersului facut ieri de vicepresedintele Consiliului Judetean, prin depunerea unei cereri adresate lui Mihai Tabuleac, presedintele CJ, in care solicita sa i se atribuie sarcini de serviciu, Catalina Lupascu considerand ca altfel s-ar incalca Codul Muncii, presedintele CJ a repartizat astazi atributiile noului vicepresedinte.

"Am repartizat doamnei Lupascu sarcini privind coordonarea Directiei de Administrare a Patrimoniului si a Directiei de Informatica din aparatul de specialitate a aparatului propriu al CJ. Iar dintre unitatile subordonate, dumneaei se va ocupa de coordonarea institutiilor de cultura si a institutiilor de invatamant special si a activitatii de asistenta educationala", a precizat Mihai Tabuleac, presedintele CJ.

Celalalt vicepresedinte CJ, Constantin Manolache, va avea in continuare aceleasi sarcini pe care le-a avut pana acum. In aparatul de specialitate al CJ va coordona serviciile de cooperare internationala si parteneariat si Serviciul de Evidenta Populatiei, iar dintre institutii subordonate se va ocupa de unitatile sanitare, unitatile medico-sociale si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului.

Desi, initial, presedintele CJ a precizat ca vicepresedintele Catalina Lupascu va primi acelasi portofoliu pe care l-a avut fostul vicepresedinte Cristian Achitei, se pare ca lucrurile au fost putin schimbate, in sensul ca cele doua institutii subordonate CJ, care sunt destul de importante pentru judet, respectiv Directia Judeteana de Drumuri si Poduri si Apa Grup nu au fost repartizate vicepresedintilor pentru coordonare si control.

"Aceste entitati urmeaza sa fie coordonate direct de presedintele CJ. Principalul motiv a fost sa existe o oarecare corelatie intre pregatirea profesionala a vicepresedintilor de CJ si a atributiilor repartizate. Am avut o discutie cu cei doi vicepresedinti si le-am reprosat faptul ca nu au tinut cont de rugamintea mea de a nu tari institutia CJ  in procesul de campanie electorala", a spus Mihai Tabuleac, presedintele CJ.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Arestată în Rusia pentru spionaj în favoarea României!

Marţi, 19 Iunie 2018
784

Carina Țurcan, membră a Consiliului de Administraţie al companiei Inter Rao, a fost arestată fiind acuzată de spionaj în favoarea statului român au afirmat surse apropiate anchetei pe...

Sfârșit cumplit pentru o botoșăneancă: Și-a tăiat venele și apoi s-a spânzurat într-o pensiune!

Marţi, 19 Iunie 2018
4805

Sâmbătă, 16 iunie, în jurul prânzului,  într-o pensiune din zona Ursuleți, aproape de Piatra-Neamț, a fost găsită decedată o persoană de sex feminin.În u...

Guvernul anunță că dă 500 de euro pe lună pentru fiecare asistat social angajat: Nu-i mai sprijinim pe cei care pot munci, dar nu vor!

Marţi, 19 Iunie 2018
534

Lia Olguta Vasilescu a anuntat marti ca Guvernul PSD-ALDE schimba strategia si nu-i mai sustine pe cei care au putere de munca dar prefera sa stea pe ajutoare sociale si somaj. In schimb, ii va recomp...