Amplasamentul Vamii Radauti Prut, in atentia sefilor judetului!

Presedintele si vicepresedintele Consiliului Judetean Botosani se vor deplasa pe teren la inceputul saptamanii, pentru a vedea amplasamentul Vamii de la Radauti Prut si totodata pentru a sabili in ce masura proiectul existent poate ajunge intr-o zona eligibila de finantare.

Conform vicepresedintelui CJ, Cristian Achitei, proiectul existent are o valoare de peste sapte milioane de euro, incercandu-se diferite metode de finantare, cum ar fi programul trilateral Ucraina- Romania- Republica Moldova.

"La acest program asteptam ghidul de finantare, despre care am inteles ca va aparea prin luna mai sau iunie. Ne pregatim din timp sa vedem, in functie de ghidul de finantare si de valoarea maxima eligibila, cum putem gasi solutii ca parte din proiect sa-l finantam pe acel program, intrucat nu avem de unde sa punem banii acestia decat lucrand pe proiecte de la Uniunea Europeana", a declarat Cristian Achitei.

Alaturi de sefii CJ vor merge si cativa salariati de la achizitii, care se vor intalni la Radauti Prut si cu primarul localitatii, intrucat zona este una inundabila si, potrivit lui Achitei, sunt mai multe aspecte de discutat privitor la amplasamentul Vamii.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Femeia pentru care doi poliţişti au oprit pe A1 să-i schimbe pneul spart: "Nu le ştiu numele, însă acum le cunosc sufletul"

astăzi, 20:35
891

În urmă cu câteva zile, pe Facebook a făcut vâlvă o fotografie cu doi poliţişti care schimbau cauciucul de la maşina unei femei care rămăsese în pană pe A1.Maria C...

Dezbateri în Consiliul Judeţean pe marginea verificărilor metrologice ale apometrelor

astăzi, 18:40
314

Alesul judeţean a avut o interpelare şi a cerut lămuriri în cadrul şedinţei ordinare a CJ, ce a avut loc joi. "Procedura de verificare metrologică se face pe banii populaţiei. Eu nu cred ...

Fondurile Prima Casă au fost distribuite băncilor după noi reguli. Vezi cum se dau banii anul acesta

astăzi, 16:22
312

Plafonul de garanţii aprobat luna trecută de Ministerul Finanţelor Publice pentru acest an este cu 20% mai mic faţă de cel din 2017.La finalul anului trecut, Ministerul Finanţelor Publice a ...