Amplasamentul Vamii Radauti Prut, in atentia sefilor judetului!

Presedintele si vicepresedintele Consiliului Judetean Botosani se vor deplasa pe teren la inceputul saptamanii, pentru a vedea amplasamentul Vamii de la Radauti Prut si totodata pentru a sabili in ce masura proiectul existent poate ajunge intr-o zona eligibila de finantare.

Conform vicepresedintelui CJ, Cristian Achitei, proiectul existent are o valoare de peste sapte milioane de euro, incercandu-se diferite metode de finantare, cum ar fi programul trilateral Ucraina- Romania- Republica Moldova.

"La acest program asteptam ghidul de finantare, despre care am inteles ca va aparea prin luna mai sau iunie. Ne pregatim din timp sa vedem, in functie de ghidul de finantare si de valoarea maxima eligibila, cum putem gasi solutii ca parte din proiect sa-l finantam pe acel program, intrucat nu avem de unde sa punem banii acestia decat lucrand pe proiecte de la Uniunea Europeana", a declarat Cristian Achitei.

Alaturi de sefii CJ vor merge si cativa salariati de la achizitii, care se vor intalni la Radauti Prut si cu primarul localitatii, intrucat zona este una inundabila si, potrivit lui Achitei, sunt mai multe aspecte de discutat privitor la amplasamentul Vamii.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Administratia Bazinală de Apă Siret, despre alimentarea cu apă a municipiului Botoșani: "Operatorul de apă SC Nova Apa Serv Botoșani a fost informat asupra începerii manevrelor!"

astăzi, 15:51
342

Față de disfuncționalitățile apărute în alimentarea cu apă a municipiului Botoșani, precum și a altor localități din județ, în vederea informării corecte și complete a popula...

Primarul Cătălin Flutur, despre întreruperea apei: "Îmi doresc să vină cineva în faţa botoşănenilor şi să îşi asume disconfortul creat"

astăzi, 14:07
824

Începând de ieri dimineaţă, telefoanele Primăriei municipiului Botoşani au sunat mult mai mult decât de obicei. Botoşănenii, pe bună dreptate, au reclamat faptul că au rămas...

Expoziţia retrospectivă "Dimitrie Loghin (1910 – 1982)", la Galeriile de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani!

astăzi, 14:03
63

Muzeul Judeţean Botoşani prezintă în perioada 21 octombrie – 15 noiembrie 2017, în spaţiul Galeriilor de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani, expoziţia retrospectiv...