86 de ani de la înfiinţarea Protecţiei Civile în România: Ziua Porţilor Deschise la ISU Botoșani!

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Nicolae Iorga" al Judeţului Botoşani va organiza pe 28 februarie, între orele 09.00 – 14.00, Ziua Porţilor Deschise. Familiile cadrelor, dar şi cetăţenii, vor putea să viziteze subunităţile din Botoşani, Dorohoi, Darabani, Flămânzi, Ștefănești, Săveni și Trușești.

86 de ani de la înfiinţarea Protecţiei Civile în România: Ziua Porţilor Deschise la ISU Botoșani!

Anul acesta, pe 28 februarie, se împlinesc 86 de ani de la înfiinţarea Protecţiei Civile, serviciu care s-a aflat permanent acolo unde semenii noştri au fost în suferinţă, ameninţaţi de numărul tot mai mare al dezastrelor naturale şi catastrofelor.

În acest context, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani, va organiza, pe 28 februarie a.c., între orele 09.00 – 14.00, Ziua Porţilor Deschise. Familiile cadrelor, dar şi cetăţenii, vor putea să viziteze subunităţile din Botoşani, Dorohoi, Darabani, Flămânzi, Ștefănești, Săveni și Trușești, ocazie cu care vor viziona tehnica de intervenţie din dotarea inspectoratului și vor primi sfaturi despre cum să prevină sau cum să se comporte într-o situaţie de urgenţă.

Tot pe 28 februarie, vor avea loc depuneri de coroane la monumentele eroilor pompieri din Botoşani şi Dorohoi.

Totodată, la sediul I.S.U. Botoşani va avea loc o şedinţă festivă în cadrul căreia se vor citi mesajele autorităţilor administraţiei publice centrale şi locale, Ordinul de zi pe unitate al Inspectorului Șef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani şi ordinele de avansare în grad înainte de termen pentru personalul care și-a îndeplinit, în mod exemplar, atribuţiile de serviciu.

Informare şi Relaţii Publice al I.S.U. Botoşani

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţit Mc. Vasilevs, Episcopul Amasiei; Sf. Glafira; Sf. Mc. Chiril, Chindeu şi Tasie din Axiopolis (Cernavodă)

astăzi, 06:58
11

În vremea prigoanelor venite asupra creştinilor la sfârşitul secolului al 3-lea şi începutul celui de-al 4-lea, în cetatea Axiopolis din Dobrogea (numită astăzi Cernavodă...

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
140

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
106

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...