Vis de Artist pe scena Teatrului Mihai Eminescu, in Zbor de primavara!

Vis de Artist pe scena Teatrului Mihai Eminescu, in Zbor de primavara!
Duminica, 5 aprilie 2009, a avut loc la Teatrul Mihai Eminescu Botosani spectacolul de lansare a CD-ului Zbor de primavera, prezentat de membrii grupului Vis de Artist. Evenimentul, organizat de Asociatia culturala Vis de Artist, Teatrul Mihai Eminescu si Casa Armatei Botosani, a fost realizat de Catalina Constantinovici, cu participarea actorului Cezar Amitroaie.

Melodiile incluse pe CD-ul Zbor de primavara au fost inregistrate la Studioul ART PRODUCTIONS din Iasi. Sunt 11 piese muzicale compuse de Virgil Popescu, Constantin Ungureanu, Gabriel Baruta, Valentin Grigorescu, Gilbert Becaud, Laurentiu Palade, Mihai Constantinescu, interpretate la unison, pe doua sau trei voci.

Pe scena au evoluat peste o suta de copii care activeaza la Asociatia culturala Vis de Artist, Asociatia cultural-sportiva Pro Dance, Scoala Populara de Arte, R&B School Dance, fiind coordonati de Catalina Constantinovici, Constantin Dicu, Florin Ciobanu si Liviu Topor.

Intr-un spectacol de lumina si culoare, in care au fost incluse majoritatea pieselor de pe albumul Zbor de primavara, membrii grupului Vis de Artist: Marena Funduianu, Bianca si Dayana Iacob, Andreea Prepelita, Ruxandra Baciu, Adelina Viciriuc, Simona Necsanu, Mariuca Nicolau, Alexandra si Andreea Grigoroscuta, Amalia Rotariu si Ioana Mititelu au cantat si au dansat, imaginandu-si o lume de vis, din care nu au lipsit personajele de poveste, pisica neagra sau broasca testoasa.

Spectacolul a fost variat, alternand momentele de dans cu cele muzicale, fiind prezentate melodii cu acompaniament de chitara, vioara si chiar a cappela.

Spectatorii prezenti au putut urmari vals, samba, rumba, jive, dar si dans modern.

Membrii grupului Vis de Artist au avut, pe parcursul spectacolului, trei costumatii diferite, iar pe un ecran au fost proiectate imagini cu acesti copii de la diferite manifestari.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
96

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
185

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
90

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...