Vino să profiți de oferta de Paște de la Max Confort!

Înregistrând o creștere a performanței și în acest an, Max Confort cîștigă în continuare loialitatea clienților săi oferind servicii de calitate și cu produse de TOP. Toate nevoile clienților noștri sunt aduse la realitate datorită rapidității, PROFESIONALISMULUI și SERIOZITĂTII care ne caracterizează. Am reușit să aducem un plus de valoare atuurilor noastre promovând CALITATEA, CONCURENȚA deschisă și cinstită, PERFORMANȚA profesională.

Vino să profiți de oferta de Paște de la Max Confort!

 Max Confort  Stiri.Botosani.Ro

În preajma Sărbătorilor de Paște, colectivul  Max Confort mulțumește tuturor celor care au trecut pragul Showroom-ului nostru pentru a alege CALITATEA produselor noastre. De asemeni mulțumim angajatilor și colaboratorilor pentru buna desfășurare a activitaților prin care am dovedit seriozitate, eficiență și prin care am atins performanța de a mulțumi  un număr cât mai mare de clienți după nevoile fiecăruia în parte. Daca ar fi să spunem, formula succesului și realizărilor noastre este dată doar de PROFESIONALISM – ingredientul vital care duce spre PERFORMANTĂ. La fel de mult se datorează CALITĂȚII, deoarece în domeniul nostru profesional totul depinde de existența unei piețe dinamice și avizate, capabile să conștientizeze avantajele oferite de serviciile noastre. Tocmai de aceea suntem direct interesați ca gradul de satisfacție al clienților noștri să fie unul ridicat.

Cu o experiență de peste 12 ani în domeniul Tâmplăriei PVC în Botoșani, Max Confort oferă reduceri de 30% pentru ferestrele și ușile cu profil german marca VEKA, Salamander și Rehau iar pentru fiecare client în parte oferta poate fi personalizată cu reduceri suplimentare în funcție de volum. Pentru completarea nevoilor cerute de o locuință, Max Confort oferă un preț bun și la ușile de garaj, automatizări de porți, rulouri și obloane din aluminiu, placări cu band, pereți-cortină, compartimentări din sticlă, uși blindate, balustrade din inox, jaluzele verticale și NOU, o gamă variată de modele de uși, toate acestea fiind cele mai importante produse pe care Max Confort Botoșani le oferă împreună cu „ Promoția de 7 camere de izolare la preț de 5” la profilul Salamander și „5 camere de izolare la preț de 3”. Plasele anti insecte pe balamale sunt gratuite pentru toate ferestrele din comandă! 


 

Pentru informații complete și cele mai bune oferte vă așteptăm la showroom-ul MAX CONFORT sau la www.tamplariepvcbotosani.ro


Consilier showroom – 0752.193.500
Tel. 0040.742.370.753
Tel / Fax – 0231.534.208
Administrator – 0740.583.582
MAX CONFORT – DOROHOI
Consilier tehnic – 0756.275.601
MAX CONFORT – SĂVENI
Consilier tehnic – 0755.479.133







(P).