Veniturile realizate de medicii de familie din județ, în luna februarie!

Veniturile realizate de medicii de familie din județ, în luna februarie!
Două milioane de lei este suma totală decontată în luna februarie de Casa Județeană de Asigurări de Sănătate (CJASA) către cabinetele medicilor de familie din județul Botoșani.

Potrivit raportărilor, cel mai mare venit realizat de un medic de familie din județ, în luna februarie, a fost de peste 22.000 de lei, iar cel mai mic a depășit cu puțin 5.000 de lei.

Din veniturile obținute lunar un medic de familie trebuie să plătească asistenul medical, dările la stat, consumabilele, utitlitățile, dar și chiria pentru spațiul în care funcționează, acolo unde este cazul.

Medicii de familie care desfășoară activitate și la centrele de permanență au obținut în luna februarie venituri totale de 194.764 lei. Cea mai mare sumă decontată de CJAS pentru activitatea de la centrul de permanență a unui medic a fost de aproape 5.000 de lei.

Vezi AICI veniturile realizate de medicii de familie!

Vezi AICI sumele decontate pentru centrele de permanență!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
262

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
438

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
135

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...