Emoții pentru Spitalul Județean Mavromati!

Emoții pentru Spitalul Județean Mavromati!
Cea mai mare unitate spitalicească din județul Botoșani va afla în luna aprilie dacă Autoritatea Națională de Management al Calității Sanitare îi va acorda sau nu acreditarea, în urma evaluării ce a fost făcută în urmă cu câteva luni.

Pe lista ce va fi făcută publică luna viitoare se vor regăsi unitățile sanitare care au fost evaluate în vederea acreditării în trimestrul IV al anului 2015, printre acestea regăsindu-se și Spitalul Județean Mavromati, verificat în luna octombrie.

“Având în vedere că am fost printre spitalele care nu au beneficiat de criteriile pentru acreditare, care s-au schimbat cu o săptămână înainte de a veni comisia la noi, emoții tot sunt. Acreditarea se dă funcție de ce hotărăște ANMCS, pentru șase luni, cu plan de conformare, pentru doi sau cinci ani", a precizat medicul Ștefan Bercea, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean.

În funcţie de această acreditare, Spitalul Judeţean, ca şi celelalte spitale publice din ţară, va primi fonduri de la Casa Naţională de Sănătate în viitor. 

 

Spune-ne opinia ta