Veniturile realizate de medicii de familie din județ, în luna februarie!

Veniturile realizate de medicii de familie din județ, în luna februarie!
Două milioane de lei este suma totală decontată în luna februarie de Casa Județeană de Asigurări de Sănătate (CJASA) către cabinetele medicilor de familie din județul Botoșani.

Potrivit raportărilor, cel mai mare venit realizat de un medic de familie din județ, în luna februarie, a fost de peste 22.000 de lei, iar cel mai mic a depășit cu puțin 5.000 de lei.

Din veniturile obținute lunar un medic de familie trebuie să plătească asistenul medical, dările la stat, consumabilele, utitlitățile, dar și chiria pentru spațiul în care funcționează, acolo unde este cazul.

Medicii de familie care desfășoară activitate și la centrele de permanență au obținut în luna februarie venituri totale de 194.764 lei. Cea mai mare sumă decontată de CJAS pentru activitatea de la centrul de permanență a unui medic a fost de aproape 5.000 de lei.

Vezi AICI veniturile realizate de medicii de familie!

Vezi AICI sumele decontate pentru centrele de permanență!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
17

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
78

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
863

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...