Vara revine la Botoşani, cu tot cu temperaturile caniculare

Joi este ultima zi în care ne mai bucurăm de răcoare, în cazul în care v-aţi dorit-o. De vineri, vremea intră din nou într-un proces de încălzire.

Vara revine la Botoşani, cu tot cu temperaturile caniculare

Ziua de joi va face legătura între două anotimpuri, toamna care ne-a oferit o avanpremieră la ceea ce urmează şi vara care nu renunţă uşor. În timpul nopţilor, minimele au coborât şi la 11ºC, o temperatură redusă pentru perioada în care ne aflăm, şi asta din cauza unei circulaţii atmosferice din sector nord- vestic, ce a transportat un aer rece, polar- maritim peste regiunea Moldovei.

Potrivit prognozelor meteo, însă, ne aşteptăm ca de mâine temperaturile să crească din nou până la pragul caniculei, depăşindu-l chiar.

Joi
, temperaturile vor avea valori cuprinse între 24ºC şi 11ºC. Cerul va fi parţial noros, iar vântul va sufla slab din sector vestic. În noaptea de joi spre vineri, vântul se va roti dinspre sud. Vineri, maxima va urca la 31ºC în timp ce minima se va opri la 15ºC. Cerul va fi senin în cea mai mare parte, iar vântul va sufla slab dinspre sud- vest. Weekend-ul va fi cald, temperaturile urmând să depăşească 33ºC, iar disconfortul termic va fi accentuat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Madalina Ursuleanu

Vicii de construcţie descoperite de expert la blocul în care s-a produs explozia FOTO

Miercuri, 20 Septembrie 2017
4915

Timp de câteva ore, expertul tehnic atestat, prof. Dorel Plătică, a verificat toţi pereţii şi structurile de rezistenţă din scara blocului în care s-a produs explozia vineri şi a d...

Un cadru didactic botoşănean ia poziţie împotriva interzicerii materialelor auxiliare. "O să-i închidem în puşcărie pe profesori?"

Miercuri, 20 Septembrie 2017
1558

Liderul Ligii Sindicatelor din Învăţământ, Liviu Axinte, consideră că Ministerul Educaţiei a greşit flagrant în momentul în care a interzis, pe nepusă masă, folosirea ...

Proprietarii din blocul în care a avut loc explozia au nevoie de ajutor! "Poate oamenii cu suflet mare ne vor ajuta pentru a putea repara apartamentele"

Marţi, 19 Septembrie 2017
4303

După explozia de vineri, specialiştii de la Inspectoratul de Stat în Construcţii au evaluat sumar stricăciunile produse de deflagraţie, iar ceea ce au văzut cu ochii lor era înfioră...