UNITER anunta lansarea Concursului Cea mai buna piesa romaneasca a anului 2008

UNITER anunta lansarea Concursului Cea mai buna piesa romaneasca a anului 2008
Uniunea Teatrala din Romania - UNITER anunta ca editia 2008 a Concursului de dramaturgie Cea mai buna piesa romaneasca a anului 2008 primeste piese de teatru pentru inscrierea in competitie pana la data de 15 ianuarie 2009 (data postei).

Autorii vor trimite piesele dactilografiate, intr-un singur exemplar, nesemnate, cu un motto scurt pe pagina de titlu, insotite de un plic inchis in care vor fi precizate datele de identificare ale autorului (nume, adresa, telefon). Acelasi motto de pe pagina de titlu a piesei va fi inscris si pe plicul cu datele de identificare.

Adresa postala pentru inscrierea pieselor: Str. George Enescu 2-4, sector 1, Bucuresti, cod postal 010305, cu mentiunea Pentru Concursul Cea mai buna piesa romaneasca a anului 2008. Inscrierea se poate face si direct la Secretariatul UNITER.

Nu se primesc in concurs piese scurte (intr-un act), dramatizari sau piese publicate sau reprezentate scenic. Textele inscrise in concurs nu se inapoiaza. Juriul va anunta piesa castigatoare in luna martie 2009, iar Editura UNITEXT o va publica intr-un volum ce va fi lansat in cadrul Galei Premiilor UNITER (13 aprilie 2009), moment in care va fi inmanat si premiul.

Concursul, premiul si tiparirea piesei castigatoare sunt finantate prin efortul si sub egida Casei Regale a Romaniei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Care este echipa care a vrut să îl ”fure” pe Andone și cum a răspuns antrenorul de la Botoșani!

astăzi, 07:48
155

Bogdan Andone e aproape să reușească o minune la FC Botoșani, formație pe care a preluat-o în iarnă, cu 12 puncte după 21 de etape.“Mi-a zis că mă salvează în decembrie...

După 20 de ani, coșmarul unui infirm obligat să cerșească și în Botoșani s-a terminat! (Video)

astăzi, 07:25
145

Un individ cu dublă cetățenie, română și moldovenească, este suspectat că a forțat o persoană vulnerabilă, cu infirmități grave, să cerșească timp de mai mulți ani.A fost pla...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţit Mc. Vasilevs, Episcopul Amasiei; Sf. Glafira; Sf. Mc. Chiril, Chindeu şi Tasie din Axiopolis (Cernavodă)

astăzi, 06:58
23

În vremea prigoanelor venite asupra creştinilor la sfârşitul secolului al 3-lea şi începutul celui de-al 4-lea, în cetatea Axiopolis din Dobrogea (numită astăzi Cernavodă...