Un copil de 8 ani si mama lui, grav raniti intr-un incendiu!

Un copil de 8 ani si mama lui, grav raniti intr-un incendiu!
Tragedie intr-o familie din Baiceni! In urma unui incendiu, doua persoane, mama si fiu, vor ramane desfigurate pe viata!

Medicii spun ca ambii vor supravietui, insa vor ramane marcati pe viata, dupa ce au suferit arsuri de gradul III-IV pe maini, dar mai ales pe fata.

A.C., de doar 8 ani, si mama lui, Marina, de 34 de ani, s-au trezit ieri dimineata din cauza fumului inecacios din casa. Speriata, femeia a incercat mai intai sa localizeze sursa flacarilor, care veneau din bucatarie. In acelasi moment, un resou a explodat cauzandu-le arsurile de gradul II-III.

"Pacientii au suferit arsuri grave in special pe maini si fata, zonele care nu erau acoperite de haine. Starea lor e stabila, dar vor ramane mult internati in spital", a precizat un asistent din cadrul UPU.

Doua echipaje din cadrul Detasamentului de Pompieri au intervenit pentru stingerea incendiului. La sosirea fortelor de interventie la fata locului, focul cuprinsese intreaga locuinta si bunurile nu au mai putut fi salvate.

Interventia pompierilor a facut ca incendiul sa nu se extinda la biserica situata la mai putin de 50 de metri de locuinta in flacari.

In aceste conditii, au fost protejate de foc bunuri materiale in valoare de 70.000 de lei. Pagubele au fost estimate la peste 30.000 de lei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu anunță regionalizarea României. ”Asta nu înseamnă că se vor desființa!”

astăzi, 08:45
76

Ciolacu a dat ca exemplu Polonia și arată că se face un studiu foarte amplu privitor la modul în care va fi reorganizată România.”Reforma bugetară și reorganizarea teritori...

Suferința unui copil de 6 anișori: De la un accident banal, la confruntarea cu un inamic necruțător!

astăzi, 08:16
222

Părinții s-au alarmat și l-au dus la medic. Pentru că totul s-a întâmplat în timpul pandemiei, așteptarea pentru programare și diagnostic a fost o încercare grea.Dup...

Care este echipa care a vrut să îl ”fure” pe Andone și cum a răspuns antrenorul de la Botoșani!

astăzi, 07:48
470

Bogdan Andone e aproape să reușească o minune la FC Botoșani, formație pe care a preluat-o în iarnă, cu 12 puncte după 21 de etape.“Mi-a zis că mă salvează în decembrie...