Ultimul weekend cu temperaturi caniculare din acest an

Ar putea fi ultimul weekend din acest an în care termometrele să indice peste 30ºC, aşa că ar fi bine să ne bucurăm de vremea caldă, chiar dacă pe alocuri vom avea parte şi de ploi.

Ultimul weekend cu temperaturi caniculare din acest an

Prognoza meteo arată că ne așteaptă zile autentice de vară, chiar dacă ne aflăm la început de "Răpciune".

Odată cu apariția unor circulații sud-vestice, vom avea parte de o vreme deosebit de caldă. Însă valul de aer cald în regim ciclonic, în cele din urmă, va genera și fenomene asociate instabilității atmosferice- descărcări electrice, ploi torențiale, intensificări ale vântului, căderi de grindină.

După ziua de vineri, în care maxima va urca la 28ºC, iar minima va fi de 11ºC, vom avea parte de o sâmbătă în care temperaturile vor avea valori cuprinse între 31ºC şi 16ºC. Cerul va fi parţial noros şi sunt posibile averse sub formă de furtuni. Vântul va sufla variabil predominant din sector sud- estic. Duminică, temperaturile vor oscila între 31ºC şi 14ºC. Cerul va fi parţial noros şi, la fel ca în ziua precedentă, sunt posibile furtuni însoţite de descărcări electrice.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Madalina Ursuleanu

Vicii de construcţie descoperite de expert la blocul în care s-a produs explozia FOTO

Miercuri, 20 Septembrie 2017
3809

Timp de câteva ore, expertul tehnic atestat, prof. Dorel Plătică, a verificat toţi pereţii şi structurile de rezistenţă din scara blocului în care s-a produs explozia vineri şi a d...

Un cadru didactic botoşănean ia poziţie împotriva interzicerii materialelor auxiliare. "O să-i închidem în puşcărie pe profesori?"

Miercuri, 20 Septembrie 2017
1271

Liderul Ligii Sindicatelor din Învăţământ, Liviu Axinte, consideră că Ministerul Educaţiei a greşit flagrant în momentul în care a interzis, pe nepusă masă, folosirea ...

Proprietarii din blocul în care a avut loc explozia au nevoie de ajutor! "Poate oamenii cu suflet mare ne vor ajuta pentru a putea repara apartamentele"

Marţi, 19 Septembrie 2017
4255

După explozia de vineri, specialiştii de la Inspectoratul de Stat în Construcţii au evaluat sumar stricăciunile produse de deflagraţie, iar ceea ce au văzut cu ochii lor era înfioră...