Turcanu ar putea pierde si functia din Consiliul Judetean

Turcanu ar putea pierde si functia din Consiliul Judetean

 Florin Turcanu a ajuns la mana colegilor liberali  

Dupa cum va informam inca de aseara, liberalii au hotarat, in cadrul unei sedinte a Biroului Judetean, excluderea lui Florin Turcanu din randurile PNL.

Florin Turcanu a pierdut, astfel,o lupta extrem de importanta. Miza este una foarte mare, pentru ca Turcanu isi anuntase deja candidatura la alegerile parlamentare din 30 noiembrie.

Surse din PNL spun ca Florin Turcanu, cel mai probabil, va candida in calitate de independent. Insa, pana la candidatura, Turcanu pierde sprijinul politic pentru Consiliul Judetean. Si daca pe sprijinul politic nu se poate baza, pe cel colegial nici atat!

In urma uneia dintre sedintele CJ, cu ocazia votarii unui membru ATOP, Florin Turcanu, vicepresedinte al CJ, a fost foarte dur cu consilierii liberali, pe motiv ca acestia au votat politic, solicitandu-le chiar sa demisioneze.

In mod sigur, aceiasi colegi ii vor plati acum cu varf si indesat!

Alte surse din interiorul PNL spun ca neintelegerile dintre Turcanu si Campanu ajunsesera sa ia cote ingrijoratoare, insa paiele pe focul mocnit ar fi fost puse de sotia lui Liviu Campanu, odata cu cooptarea ei in cabinetul prefectului de Botosani. Revenim cu amanunte.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
397

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
141

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
409

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...