Trimis în judecată de procurori, după ce a înfipt de patru ori cuţitul în pieptul unui tânăr!

Trimis în judecată de procurori, după ce a înfipt de patru ori cuţitul în pieptul unui tânăr!
Autorul crimei din luna august, de la Tudora, a fost trimis în judecată, bărbatul riscând ani grei de puşcărie dacă va fi găsit vinovat.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatuluiMihai Ferariu, în vârstă de 41 de ani, din Tudora, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat.

S-a reţinut că, în după-amiaza zilei de 8 august 2015, a înjunghiat de patru ori victima, Costel Macovei, cu un cuţit în zona pieptului, aceasta decedând la scurt timp.

În vederea comiterii faptei, bărbatul a efectuat acte de pregătire prin aceea că a mers acasă, s-a înarmat cu două cuţite, unul dintre acestea punându-l într-o teacă la cureaua pantalonilor, iar pe celălalt înfăşurându-l într-o pungă, pentru a nu se vedea.

“Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie, se precizează într-un comunicat al procurorilor.

Costel Macovei, in varsta de 26 de ani, din localitatea Tudora, a mers pe 8 august la barul din sat. Acolo s-a intalnit cu Mihai Ferariu. La un moment dat cei doi au început să se certe, consăteanul a ieşit din bar, dar s-a întors după scurtă vreme cu două cuţite.

Înainte ca cineva să îşi dea seama de ce plănuieşte, l-a înjunghiat mortal pe tanarul de 26 de ani. A fost solicitat un echipaj de ambulanţă, primul ajutor fiind acordat de asistentul medical din sat.

Până la sosirea ambulanţei, victima a intrat în stop cardio-respirator, cadele medicale sosite în scut timp declarându-l mort. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
282

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
488

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
145

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...