Tigari de contrabanda transportate cu autobuzul!

Tigari de contrabanda transportate cu autobuzul!
O actiune a politistilor dorohoieni, desfasurata in urma cu cateva zile, pentru combaterea transportului si comertului ilicit de tigari, s-a dovedit a avea succes.

Oamenii legii au verificat un autobuz pe ruta Fundu Hertii Dorohoi, care era ticsit cu tigari de contrabanda. La actiunea politistilor dorohoieni au participat si politisti ai Biroului Politiei Urbane, dar si cei ai Serviciului de Investigare a Fraudelor.

Autobuzul, inmatriculat in Botosani, era condus de F.S., din Dorohoi. Cu ocazia verificarii, asupra lui I.P. si a E.V., ambii din Ucraina, au fost descoperite 115 pachete de tigari marca Ronson si Classic, pentru care nu detineau documente de provienienta, toate cu timbre de Ucraina.

De asemenea, politistii au mai descoperit abandonate in diferite locuri din autobuz alte 357 pachete de tigari Saint George si inca 50 de pachete marca Ronson.

Tigarile au fost confiscate, cei doi ucraineni fiind sanctionati contraventional.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean atacat noaptea pe stradă de un tânăr de 20 de ani!

astăzi, 12:02
24

La data de 25 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 20 de ani, din municipiul Botoș...

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
126

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
79

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...