Accidentul de la Zaicesti, produs din cauza neatentiei si a vitezei la volan!

Accidentul de la Zaicesti, produs din cauza neatentiei si a vitezei la volan!
Neatentia si viteza au fost motivele care au condus la producerea accidentului spectaculos de la Zaicesti.

Chiar daca toate cele trei masini implicate in evenimentul rutier au fost grav avariate, din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime importante.

Aurelia Anton, aflata la volanul unui autoturism marca Renault Laguna, a oprit pentru a vira stanga din drumul principal. Insa, pentru un moment, soferita s-a oprit pentru a acorda prioritate unei autoutilitare Renault Kangoo care venea din sens invers, condusa de Marinica Dandii, din Botosani.

"Eu mergeam spre Botosani si doamna semnaliza sa faca stanga, dar cel cu microbuzul a intrat in masina ei si din ea a intrat in mine. Nu pot sa spun daca avea viteza, dar nu cred ca putea sa mai evite impactul", a declarat soferul autoutilitarei Renault.

Dupa ce s-a izbit puternic de masina din fata, microbuzul a intrat pe contrasens, lovind frontal autoutilitara.

Soferul de pe microbuz a fost transportat la spital cu traumatisme craniene si la nivelul toraco-abdominal. Politistii au inceput o ancheta, pentru a stabili cauzele care au condus la producerea acestui accident.

Din primele cercetari, motivul principal pare sa fie viteza cu care circula microbuzul Volkswagen, condus de Mihai Buzdugan, de 35 de ani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
135

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
254

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
172

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...