Tatal copilului care si-a ucis mama isi aniversa ziua de nastere cand a primit vestea!

Tatal copilului care si-a ucis mama isi aniversa ziua de nastere cand a primit vestea!
Omorul socheaza prin violenta si prin lipsa unui motiv, spun anchetatorii. Apoi, prin faptul ca baiatul de 13 ani a reactionat ca un criminal ce avea un plan precis.

Oamenii legi au aflat ca, in urma cu doi ani, copilul din Iasi si-a injunghiat si tatal, in zona inimii, in timp ce acesta dormea, alaturi de sotia sa. La spital, barbatul a declarat atunci ca s-a ranit, insa acum a marturisit ce s-a petrecut atunci.

Dupa ce si-a omorat mama, copilul a ingropat ciocanul in spatele casei si a indepartat singurul martor. Si-a dus sora, in varsta de cinci ani, la un centru de plasament.

Cand politistii l-au intrebat mai multe despre cea mica, i-a condus la casa lor. Le-a aratat unde ingropase arma crimei, apoi si-a marturisit fapta.

Tatal adolescentului, asistent medical la un spital din Iasi, a primit vestea la serviciu. Era ziua lui de nastere si toata lumea il felicita. Colegii au vazut cum deodata omul se clatina pe picioare.

Femeia ucisa de propriul fiu avea 41 de ani. Preda geografia la un liceu din Iasi si era respectata atat de colegi, cat si de elevi. Se pare insa ca de ceva timp avea probleme cu baiatul ei.

Dupa ce a fost audiat de investigatori, copilul a ajuns la spitalul de psihiatrie.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
111

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
79

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
243

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...