Sute de angajati trimisi acasa de societati afectate de criza economica mondiala!

Sute de angajati trimisi acasa de societati afectate de criza economica mondiala!

 MBB a disponibilizat deja peste 100 de angajati  

Cedeaza in fata dezastrului economic, iar acest lucru este simtit in primul rand de salariati! Tot mai multe societati economice altadata aflate in top renunta la muncitori.

Societatea de confectii Lonfil SA, una dintre cele mai importante din judet, a anuntat ca isi va concedia aproape toti angajatii, din cauza caderii pietei externe si a lipsei comenzilor. Peste 100 de angajati vor pleca acasa, dupa ce de la 12 septembrie societatea disponibilizase alti 96 de muncitori din totalul de 228 de angajati.

Codin SA Dorohoi, una dintre cele mai importante societati de constructii din judet, va concedia incepand cu 1 decembrie toti cei 235 de angajati.

Caledonia si Ceramica, din Dorohoi, au concediat deja 120 de muncitori din 140, cati erau la inceputul acestei luni.

MBB Constructii a disponibilizat, de asemenea, 111 cei 362 de muncitori.

Reprezentantii AJOFM spun ca in perioada urmatoare se asteapta alte concedieri colective la majoritatea societatilor care depind de exporturi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
56

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...

PSD-iștii din Botoșani și-au depus candidaturile pentru Primărie și Consiliu Local! Cosmin Andrei: „Mi-au cerut să candidez în continuare” (foto, video)

astăzi, 18:49
118

Cosmin Andrei, primarul în funcție al municipiului Botoșani, și-a depus candidatura pentru Primăria Botoșani. Tot astăzi a fost depusă și lista de candidați pentru consilieri municipali...