Susan Boyle uimeste din nou! - VIDEO

Susan Boyle uimeste din nou! - VIDEO

 Susan Boyle  The Telegraph

Milioane de britanici au urmarit-o pe Susan Boyle in calificarile pentru ultima etapa a concursului Britain`s Got Talent. ITV.com, cea mai mare retea comerciala de televiziune din Marea Britanie, a decis ca inregistrarea sa fie disponibila in intreaga lume.

ITV.com a raspuns astfel interesului extraordinar manifestat de publicul din Statele Unite de a asculta vocea femeii minune, Susan Boyle. Scotianca de 47 de ani nu a avut deloc emotii in calificari si a spus ca a savurat fiecare moment din concurs, informeaza The Telegraph.

Filmuletul primei sale aparitii televizate, in care a interpretat piesa I dreamed a dream, a avut 60 de milioane de vizualizari pe Youtube din luna aprilie.

Susan Boyle va concura in finala alaturi de alti sapte participanti, care se aleg saptamana viitoare, pentru a castiga cecul de 100.000 de lire si ocazia de a canta in fata Reginei Marii Britanii in cadrul Royal Variety Performance.

Susan Boyle are 47 de ani si traieste alaturi de pisica sa Pebbles intr-un sat din Marea Britanie.

Dupa ce si-a pierdut slujba, ea si-a incercat norocul la concursul Britain`s Got Talent, devenind celebra in toata lumea datorita vocii sale speciale.

CITESTE SI IATA CUM IS GASESC ALTII TALENTELE

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
391

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
141

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
409

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...