Spitalul Mavromati a semnat noul contract cu Casa de Sănătate. Câţi bani primeşte!

Spitalul Mavromati a semnat noul contract cu Casa de Sănătate. Câţi bani primeşte!
Spitalul Judeţean Mavromati a semnat noul cotract cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate în baza căruia va primi lunar finanţare pentru servicii medicale.

Potrivit managerului unităţii spitaliceşti, Corneliu Mihai, contractul pentru anul în curs nu este prea diferit de precedentul, sumele fiind aproximativ la acelaşi nivel.

S-a înregistrat diminuare a fondurilor ce vor fi primite pentru spitalizarea continuă, în schimb au crescut cele de la spitalizarea de zi.

“S-a semnat contractul pentru servicii spitaliceşti şi pentru clinic, praclinic, laboratoare. Finanţarea este aproximativ la nivelul anului precedent, cu fluctuaţii la unele servicii. Am mai puţin la spitalizarea continuă şi mai mult la spitalizarea de zi, dar per ansamblu suma este aceeaşi. În cursul anului 2015 am avut o finanţare la spitalizarea continuă de 6,4 milioane lei  (n.red. lunar), în momentul de faţă avem 6,2 milioane lei, în schimb am o creştere la spitalizarea de zi de la 516.000 la 700.000 de lei", a precizat Corneliu Mihai.

Noul contract cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate nu va fi infulenţat de creşterile salariale ce au fost făcute în system.

“Creşterile salariale în baza Ordonanţei 35 şi 20 care va fi cu aplicabilitate de la 1 august se vor suporta de la bugetu de stat prin act adiţional la contractul cu Casa, nu este cheltuiala spitalului", a specificat managerul Spitalului Mavromati. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Coşmarul unei botoşănence: A născut un copil mort, deşi a primit asigurări că totul este în regulă. "Un alt copil a murit în aceeaşi zi"

astăzi, 20:22
367

Cei doi soţi locuiesc într-o localitate din judeţul Botoşani. Aşteptau cu nerăbdare venirea pe lume a primului lor copil. Mama, în vârstă de 40 de ani, era la prima sarcină ş...

Zeci de minori beţi, salvaţi de cadrele medicale! Cel mai mic pacient a avut doar 8 luni!

astăzi, 19:35
577

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean Mavromati, în primele 11 luni ale acestui an, 47 de minori au fost diagnosticaţi cu intoxicaţie etanolică, după ce au solicitat sprijinul cadr...

Concurs pentru o parte din posturile de şefi de secţie de la Spitalul Mavromati!

astăzi, 17:55
453

Spitalul Judeţean Mavromati va organiza concurs pentru posturile de medici şefi de secţie care la ora actuală sunt ocupate cu delegaţie. Un astfel de concurs nu a mai fost organizat de câţ...