Spitalul Mavromati a semnat noul contract cu Casa de Sănătate. Câţi bani primeşte!

Spitalul Mavromati a semnat noul contract cu Casa de Sănătate. Câţi bani primeşte!
Spitalul Judeţean Mavromati a semnat noul cotract cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate în baza căruia va primi lunar finanţare pentru servicii medicale.

Potrivit managerului unităţii spitaliceşti, Corneliu Mihai, contractul pentru anul în curs nu este prea diferit de precedentul, sumele fiind aproximativ la acelaşi nivel.

S-a înregistrat diminuare a fondurilor ce vor fi primite pentru spitalizarea continuă, în schimb au crescut cele de la spitalizarea de zi.

“S-a semnat contractul pentru servicii spitaliceşti şi pentru clinic, praclinic, laboratoare. Finanţarea este aproximativ la nivelul anului precedent, cu fluctuaţii la unele servicii. Am mai puţin la spitalizarea continuă şi mai mult la spitalizarea de zi, dar per ansamblu suma este aceeaşi. În cursul anului 2015 am avut o finanţare la spitalizarea continuă de 6,4 milioane lei  (n.red. lunar), în momentul de faţă avem 6,2 milioane lei, în schimb am o creştere la spitalizarea de zi de la 516.000 la 700.000 de lei", a precizat Corneliu Mihai.

Noul contract cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate nu va fi infulenţat de creşterile salariale ce au fost făcute în system.

“Creşterile salariale în baza Ordonanţei 35 şi 20 care va fi cu aplicabilitate de la 1 august se vor suporta de la bugetu de stat prin act adiţional la contractul cu Casa, nu este cheltuiala spitalului", a specificat managerul Spitalului Mavromati. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Femeia pentru care doi poliţişti au oprit pe A1 să-i schimbe pneul spart: "Nu le ştiu numele, însă acum le cunosc sufletul"

Vineri, 23 Februarie 2018
1331

În urmă cu câteva zile, pe Facebook a făcut vâlvă o fotografie cu doi poliţişti care schimbau cauciucul de la maşina unei femei care rămăsese în pană pe A1.Maria C...

Dezbateri în Consiliul Judeţean pe marginea verificărilor metrologice ale apometrelor

Vineri, 23 Februarie 2018
383

Alesul judeţean a avut o interpelare şi a cerut lămuriri în cadrul şedinţei ordinare a CJ, ce a avut loc joi. "Procedura de verificare metrologică se face pe banii populaţiei. Eu nu cred ...

Fondurile Prima Casă au fost distribuite băncilor după noi reguli. Vezi cum se dau banii anul acesta

Vineri, 23 Februarie 2018
336

Plafonul de garanţii aprobat luna trecută de Ministerul Finanţelor Publice pentru acest an este cu 20% mai mic faţă de cel din 2017.La finalul anului trecut, Ministerul Finanţelor Publice a ...