Spitalul Mavromati a semnat noul contract cu Casa de Sănătate. Câţi bani primeşte!

Spitalul Mavromati a semnat noul contract cu Casa de Sănătate. Câţi bani primeşte!
Spitalul Judeţean Mavromati a semnat noul cotract cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate în baza căruia va primi lunar finanţare pentru servicii medicale.

Potrivit managerului unităţii spitaliceşti, Corneliu Mihai, contractul pentru anul în curs nu este prea diferit de precedentul, sumele fiind aproximativ la acelaşi nivel.

S-a înregistrat diminuare a fondurilor ce vor fi primite pentru spitalizarea continuă, în schimb au crescut cele de la spitalizarea de zi.

“S-a semnat contractul pentru servicii spitaliceşti şi pentru clinic, praclinic, laboratoare. Finanţarea este aproximativ la nivelul anului precedent, cu fluctuaţii la unele servicii. Am mai puţin la spitalizarea continuă şi mai mult la spitalizarea de zi, dar per ansamblu suma este aceeaşi. În cursul anului 2015 am avut o finanţare la spitalizarea continuă de 6,4 milioane lei  (n.red. lunar), în momentul de faţă avem 6,2 milioane lei, în schimb am o creştere la spitalizarea de zi de la 516.000 la 700.000 de lei", a precizat Corneliu Mihai.

Noul contract cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate nu va fi infulenţat de creşterile salariale ce au fost făcute în system.

“Creşterile salariale în baza Ordonanţei 35 şi 20 care va fi cu aplicabilitate de la 1 august se vor suporta de la bugetu de stat prin act adiţional la contractul cu Casa, nu este cheltuiala spitalului", a specificat managerul Spitalului Mavromati. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Negoiță a luat o decizie importantă înaintea meciului cu FC Botoșani

astăzi, 09:47
450

Patronului dinamovist i-a trecut supărarea după meciul câștigat cu Juventus București, scor 3-0, iar vineri le-a virat salariile fotbaliștilor lui Miriuță.Conform surselor GSP, Negoi...

CUMPLIT! Fetiță de 5 ani, înjunghiată mortal de propriul tată! FOTO

astăzi, 09:20
14708

O copilă de 5 ani, din satul Vânători, comuna Gorbănești, județul Botoșani, și-a sfârșit zilele fiind ucisă de propriul părinte. S-a întâmplat în noaptea d...

Ce notă a obținut directorul Muzeului Județean la evaluarea activității!

astăzi, 08:19
722

Activitatea managerului Muzeului Județean Botoșani, Aurel Melniciuc, a fost evaluată de o comisie formată din specialiști în cultură și consilieri județeni.În urma analizei rap...