Soluții căutate împreună cu școlile de șoferi, pentru aglomerația de la Permise

Soluții căutate împreună cu școlile de șoferi, pentru aglomerația de la Permise

Reprezentanții școlilor de șoferi, din Botoșani au fost convocați, vineri, la o întâlnire la Instituția Prefectului, la care vor lua parte prefectul Dan Nechifor și Dănuț Ciubotaru, șeful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor, pentru a identifica o soluție pentru decongestionarea activității în ceea ce privește examinarea în vederea obținerii permisului de conducere.

Cea mai mare aglomerație este în special în zilele de marți și joi, când are loc examinarea la sală. Principalul motiv pentru care se generează această aglomerație este personalul insuficient de la Serviciul de Permise.

De curând, s-a primit aprobare pentru angajarea a doi agenți din sursă externă.

"Căutăm să găsim soluții pentru decongestionarea sutației în ceea ce privește examenele la sală și la traseu unde avem cea mai mare afluență de public. Ar trebui să facem examinarea minim de trei ori pe săptămână și într-o parte, și în cealaltă, numai că această examinare depinde foarte mult de numărul de examinatori pe care îi are Serviciul. Ar fi posibil numai după angajarea celor doi agenți din sursă externă. Probabil vor veni și dumnealor, de la școlile de șoferi, cu niște propuneri", a precizat prefectul Dan Nechifor.

 

 

Spune-ne opinia ta