Societatea Parc Industrial a intrat, oficial, în faliment! Cine a fost numit lichidator!

Societatea Parc Industrial a intrat, oficial, în faliment! Cine a fost numit lichidator!
Înfiinţată în subordinea Consiliului Judeţean pentru a dezvolta un parc industrial în judeţ, iar pentru o scurtă perioadă s-a ocupat şi de administrarea pieţei agroalimentare de la Mall, societatea Parc Industrial a intrat în faliment.

La începutul acestui an, consilierii judeţeni au decis dizolvarea acestei societăţi, după ce membrii Consiliului de Administraţie şi directorii de la Parc Industrial au demisionat.

Singura sursă de venit a acestei societăţi era constituită din contractele de închiriere cu producătorii din piaţa agroalimentară de la Mall.

Judecătorii Tribunalului Botoşani au dispus, miercuri,  deschiderea procedurii simplificate de insolvenţă, cu intrarea în faliment a societăţii Parc Industrial.

În calitate de lichidator judiciar provizoriu a fost desemnat CII Nechita Petru.

“Dispune ca lichidatorul judiciar să notifice deschiderea procedurii: debitorului, creditorilor menţionaţi în lista depusă de debitor potrivit art. 74 şi Oficiului Registrului Comerţului. Notificarea se va realiza potrivit Codului Procedură Civilă şi se va publica totodată pe cheltuiala averii debitorului, într-un ziar de largă circulaţie şi în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă. Fixează termenul-limită pentru înregistrarea cererii de admitere a creanţelor asupra averii debitorului la data de 29 noiembrie 2016. Fixează termenul pentru verificarea creanţelor, de întocmire şi de publicare în BPI a tabelului preliminar de creanţe la 7 decembrie 2016. Contestaţiile la tabelul preliminar trebuie depuse la tribunal în termen de 7 zile de la publicarea în B.P.I.", se arată în decizia instanţei.

Hotărârea este executorie şi poate fi atacată.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
317

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
541

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
160

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...