Si-a venit singur de hac!

Si-a venit singur de hac!
Ghinion curat! Un sofer descurcaret a crezut ca poate pacali la nesfarsit politistii, insa si-a venit singur de hac, pentru ca a urcat beat la volan! In noaptea de marti spre miercuri, un localnic din comua Corni a anuntat la 112 ca un autovehicul a intrat in gardul casei sale.

Din primele cercetari efectuate de politisti la fata locului, s-a stabilit ca G. Mircea, in varsta de 24 ani, din municipiul Botosani, aflat sub influenta bauturilor alcoolice, conducea pe drumul judetean un autoturism marca VW Golf, pe care avea montate numere de inmatriculare expirate, emise de Olanda.

La un moment dat, soferul a pierdut controlul autoturismului, imprejurare in care acesta a parasit partea carosabila, intrind direct gardul locuintei reclamantului.

“Totodata, s-a stabilit ca autoturismul a fost anterior inmatriculat si in Romania, numerele de inmatriculare provizorii atribuite expirand la data de 04 noiembrie 2008. Ulterior, proprietarul autoturismului a remontat numere de inmatriculare emise de Olanda, care de asemenea erau expirate, a precizat Manuela Ieremie in comunicatul IPJ Botosani.

In urma testarii cu aparatul etilotest, conducatorului auto i s-a stabilit o concentratie de 0.24 mg/l alcool pur in aerul expirat. Fata de suspect se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat si avand numere false de inmatriculare.

Pentru conducerea autoturismului sub influenta bauturilor alcoolice, conducatorului auto i s-a suspendat exercitarea dreptului de a conduce pentru o perioada de 90 zile.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
201

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
318

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
118

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...