Adevarul la suprapret sau doar o afacere a vanzatorilor de ziare?

Adevarul la suprapret sau doar o afacere a vanzatorilor de ziare?
O situatie cu care se confrunta de un timp botosanenii a ajuns, in aceasta dimineata, in atentia inspectorilor Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorului Botosani.

Un barbat a reclamat ca, desi a achitat 10 lei pentru a cumpara de la un chiosc ziarul Adevarul, in pret intrand si o carte distribuita odata cu cotidianul amintit, vanzatoarea i-a oferit doar ziarul.

Mai mult, atunci cand inspectorii OJPC s-au deplasat la fata locului, pentru a verifica cele sesizate, vanzatoarea a avut un comportament agresiv, refuzand sa explice de ce, astazi, ziarul Adevarul costa 10 lei, in conditiile in care clientul nu a primit si cartea inclusa in pret.

Nu este singurul botosanean care a patit acest lucru, fapt care conduce la concluzia ca o intentie laudabila a unui cotidian tinde sa devina o afacere profitabila pentru unii angajati ai chioscurilor de ziare.

Inspectorii OJPC au anuntat ca problema va fi discutata cu administartorii firmei al carei angajat este vanzatoarea recalcitranta.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai puțini nervi și timp scutit pentru șoferi: Rută ocolitoare la Dumbrăveni! (video)

astăzi, 15:29
149

Șoferii care circulă de la Botoșani la Suceava sau de la Suceava la Botoșani și trec prin Dumbrăveni ar putea să fie scutiți de nervi, dar și să economisească timp.Asta după ce Ioan Pa...

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
241

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
371

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...