Sefi din Finantele botosanene pusi pe liber!

Sefi din Finantele botosanene pusi pe liber!
Mai multe functii de conducere din cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice Botosani, si anume directori si sefi de servicii, au fost desfiintate in urma reorganizarii institutiei, stabilite de ANAF.

La Botosani, afectati de aceste modificari sunt mai multi directori si sefi de servicii, intre care Gelu Tiganuca, Gabriela Nanu, Paul Mustiata sau Florin Arcaleanu.

Reorganizarea se face in baza unui ordin al sefului Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, prin care se aproba noua structura organizatorica a tuturor Directiilor de Finante din tara.

Astfel, toti sefii de servicii si sefii de administratii adjuncti au primit decizii privind incetarea exercitarii acestor functii, urmand ca, in baza procedurilor ANAF, sa opteze pentru o alta functie de conducere sau de executie, in limita posturilor vacante.

Va disparea o functie de adjunct la Activitatea de Metodologie si Administrare a Veniturilor Statului (AMAVS) si una la Activitatea de Inspectie Fiscala. Un alt post care va fi desfiintat este si cel de sef administratie adjunct la Administratia Veniturilor Statului pentru Contribuabilii Mijlocii.

Au mai fost desfiintate posturile de sef administratie adjunct la Inspectia Fiscala pentru Contribuabilii Mijlocii, sef administratie adjunct la Inspectia Fiscala a Administratiei Finantelor Municipiului Suceava, sef birou Procedura Insolventa si Lichidari in cadrul AMAVS, doua posturi de sef birou Inspectie Fiscala din cadrul Directiei Generale a Finantelor, doua posturi de sef serviciu inspectie fiscala Contribuabili Mijlocii, doua posturi sefi servicii inspectie fiscala persoane juridice la Administratia Finantelor Suceava si sef serviciu coordonare si indrumare pentru activitatea de inspectie fiscala la Contribuabilii Mijlocii.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
118

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
85

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
253

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...