VIS DE ARTIST - Un ZAMBET DE PRIMAVARA pe scena Teatrului Mihai Eminescu Botosani

VIS DE ARTIST - Un ZAMBET DE PRIMAVARA pe scena Teatrului Mihai Eminescu Botosani
Asociatia culturala Vis de Artist, Teatrul Mihai Eminescu si Casa Armatei Botosani organizeaza duminica, 5 aprilie, la ora 12.00, spectacolul cu copii si pentru copii intitulat Zbor de primavara.

Realizat de Catalina Constantinovici, cu participarea actorului Cezar Amitroaie, spectacolul de lansare a CD-ului cu acelasi nume va fi sustinut, in Sala Mare a Teatrului Mihai Eminescu, de membrii grupului Vis de Artist: Marena Funduianu, Bianca si Dayana Iacob, Andreea Prepelita, Ruxandra Baciu, Adelina Viciriuc, Simona Necsanu, Mariuca Nicolau, Alexandra si Andreea Grigoroscuta, Amalia Rotariu, Ioana Mititelu, prietenii lor de la Clubul Pro Dance, coordonati de prof. Constantin Dicu, si de la R&B School Dance, indrumati de Liviu Topor.

Vis de Artist este visul unui copil care isi traieste aceste clipe zambind, bucurandu-se de momentele frumoase pe care le petrecem impreuna.

Zambim pentru ca vine primavara plina cu flori, parfumata si colorata, admiram fluturasii, furnicutele si redescoperim natura din jurul nostru, ne oprim atentia asupra animalutelor ce ne inconjoara sau ne plac si nu ezitam sa ne transformam, pentru o clipa, in eroi de poveste pentru a participa la Carnaval, intr-o lume in care am dori sa ramanem, sa oprim timpul, fie doar si pentru o clipa!

Primaverii ii asociem chipul mamei si ii dedicam momente artistice de o reala sensibilitate. Va invitam sa va alaturati noua pentru a surprinde impreuna momente de vis si pentru a va darui o primavara din suflet, cu drag!

Din iulie 2007, evolutia grupului Vis de Artist a incantat publicul din Botosani si din tara prin cele peste o suta de aparitii artistice.

Dupa participarea de anul trecut la Mamaia copiilor si aprecierile artistice individuale obtinute la diferite concursuri nationale de gen, membrii grupului Vis de Artist au avut ocazia, la sfarsitul lunii martie, de a canta alaturi de Mircea Baniciu la Festivalul Folk fara varsta.

Dupa lansarea CD-ului Zbor de primavara, grupul Vis de Artist, coordonat de prof. Catalina Constantinovici, va incepe pregatirile pentru o noua provocare: acesti copii au fost admisi, in urma unei preselectii, pentru a participa, la sfarsitul lunii mai, la a 16-a editie a Festivalului-Concurs International al Talentelor Lumii Micul Print de la Chisinau.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
157

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
225

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
792

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...