Sef din Politia Botosani sanctionat pentru ca a urcat baut la volan!

Sef din Politia Botosani sanctionat pentru ca a urcat baut la volan!
Ghinion de politist! Vasile Calimandriuc, seful Serviciului de Investigare a Fraudelor din Politia Botosani, va fi cercetat de o comisie a Inspectoratului General al Politiei Romane dupa ce a fost prins baut la volan!

In aceasta dupa-amiaza, un accident petrecut la intersectia strazii Onicescu cu Bulevardul Mihai Eminescu a scos la iveala, in timpul procedurilor de rigoare, faptul ca Vasile Calimandriuc avea o alcoolemie de 0,32 mg/l alcool in aerul pur expirat.

Calimandriuc se afla la volanul unui autoturism Audi, el fiind lovit de un alt autoturism, condus de M. Harbovanu, din Botosani, care nu a acordat prioritate de trecere autoturismului Audi.

Accidentul a fost incadrat de politisti in categoria evenimentelor rutiere usoare, pagubele fiind minime.

Cu toate acestea, chiar daca politistul raspunde in fata colegului sau de la Rutiera, care i-a suspendat permisul pentru o perioada de 60 de zile, cazul a intrat si in atentia IGPR.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
369

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
649

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
188

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...