Sindicalistii din invatamant ameninta cu greva generala!

Sindicalistii din invatamant ameninta cu greva generala!
Val de nemultumiri in randul sindicalistilor din invatamant, dupa ce Guvernul a amanat decizia de majorare a salariilor cadrelor didactice. Sindicatele din educatie au calificat decizia Guvernului "incredibila si unica in lume".

"Este incredibil ce a facut Guvernul, niciunde in lume nu s-a mai intamplat asa ceva, ca un Guvern sa amane sau sa nu aplice o lege prin ordonanta de urgenta. Este o bataie de joc mare fata de invatamant", a declarat pentru Mediafax, presedintele Federatiei Spiru Haret, Gheorghe Isvoranu.

Si liderul Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant (FSLI), Aurel Cornea, este de parere ca "Guvernul si-a taiat craca de sub picioare" si are convingerea ca Partidul National Liberal nu va mai ajunge in Parlament in urma alegerilor de la 30 noiembrie.

Profesorii ameninta cu greva generala si au precizat ca vor afisa in fiecare unitate scolara afise cu membrii Guvernului si nu vor mai vota niciodata PNL.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Florin Piersic, dus de urgență cu elicopterul SMURD la București! Care este starea de sănătate a marelui actor

astăzi, 07:34
158

Actorul se afla internat la Institutul Inimii „Dr. Niculae Stăncioiu” din Cluj-Napoca.Managerul spitalului din Cluj-Napoca a declarat, pentru Cluj24, că transferul actorului a fost u...

Copii opăriți cu ciorbă în a doua zi de Paști, unul dintre ei transferat la Iași cu arsuri pe corp!

astăzi, 07:15
267

Momente cumplite pentru o familie din Botoşani, în a doua zi de Paşti. Doi fraţi, de 2 şi 3 ani, s-au opărit cu ciorbă clocotită. Unul dintre copii a fost trimis de urgenţă la Iaşi....

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Apostol şi Evanghelist Ioan Teologul; Sfântul Cuvios Arsenie cel Mare (Harţi)

astăzi, 07:00
34

Trecerea la Domnul a Sfântului Apostol şi Evanghelist Ioan se prăznuieşte în fiecare an la 26 septembrie, zi în care s-a arătat pe larg şi viaţa sa deosebită. Astăzi, cinstim...