Sef din Politia Botosani sanctionat pentru ca a urcat baut la volan!

Sef din Politia Botosani sanctionat pentru ca a urcat baut la volan!
Ghinion de politist! Vasile Calimandriuc, seful Serviciului de Investigare a Fraudelor din Politia Botosani, va fi cercetat de o comisie a Inspectoratului General al Politiei Romane dupa ce a fost prins baut la volan!

In aceasta dupa-amiaza, un accident petrecut la intersectia strazii Onicescu cu Bulevardul Mihai Eminescu a scos la iveala, in timpul procedurilor de rigoare, faptul ca Vasile Calimandriuc avea o alcoolemie de 0,32 mg/l alcool in aerul pur expirat.

Calimandriuc se afla la volanul unui autoturism Audi, el fiind lovit de un alt autoturism, condus de M. Harbovanu, din Botosani, care nu a acordat prioritate de trecere autoturismului Audi.

Accidentul a fost incadrat de politisti in categoria evenimentelor rutiere usoare, pagubele fiind minime.

Cu toate acestea, chiar daca politistul raspunde in fata colegului sau de la Rutiera, care i-a suspendat permisul pentru o perioada de 60 de zile, cazul a intrat si in atentia IGPR.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

astăzi, 22:03
480

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

astăzi, 21:22
46

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 19:16
59

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...