Se zbate intre viata si moarte!

Se zbate intre viata si moarte!
Barbatul in varsta de 23 de ani, care a fost victima unui grav accident de munca petrecut marti dupa-amiaza la Agafton, a fost transportat la spital la Iasi, in stare de coma.

Marcel M. este din comuna Lozna, judetul Botosani, si se afla la lucru in Agafton ca angajat al firmei Verta-Tel Bucuresti. Firma a castigat licitatia pentru inlocuirea stalpilor, lucrarile fiind efectuate in perioada aceasta pe raza localitatii Agafton.

Barbatul ajuta la demontarea unor stalpi de lemn si se pregatea sa desprinda cablurile telefonice cand a cazut de la o inaltime de aproape cinci metri. Stalpul s-a prabusit peste el, capul fiindu-i aproape strivit.

"Victima a suferit un politraumatism prin cadere de la inaltime de pe un stalp. A fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral acut deschis, contuzie cerebrala in forma grava, fractura baza de craniu, otoragie bilateral. A fost transportat la Spitalul de Neurochirurgie Iasi", a declarat Petre Radauceanu, medic sef la UPU Botosani.

Inspectorii ITM au deschis o ancheta.

"S-au luat declaratii de la martorii la accident, s-au cules informatii referitoare la modul in care s-a produs accidentul de munca. Vom trage primele concluzii in zilele urmatoare", a precizat Silvia Pasat, sefa ITM Botosani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

După 20 de ani, coșmarul unui infirm obligat să cerșească și în Botoșani s-a terminat! (Video)

astăzi, 07:25
10

Un individ cu dublă cetățenie, română și moldovenească, este suspectat că a forțat o persoană vulnerabilă, cu infirmități grave, să cerșească timp de mai mulți ani.A fost pla...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţit Mc. Vasilevs, Episcopul Amasiei; Sf. Glafira; Sf. Mc. Chiril, Chindeu şi Tasie din Axiopolis (Cernavodă)

astăzi, 06:58
12

În vremea prigoanelor venite asupra creştinilor la sfârşitul secolului al 3-lea şi începutul celui de-al 4-lea, în cetatea Axiopolis din Dobrogea (numită astăzi Cernavodă...

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
145

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...