Agresor periculos in libertate!

Chiar daca a plecat de acasa si si-a gasit norocul alaturi de Petre Roman, pe Silvia Chifiriuc o ajung din urma problemele pe care rudele ei ramase acasa le fac in sat, cel mai adesea pe fondul consumului de alcool.

Satenii din Vlasinesti sunt ingroziti de cruzimea cu care fratele Silviei si-a agresat la sfarsitul saptamanii trecute doi consateni, pe care i-a atacat cu toporul, insa mai cumplita li se pare atitudinea acestuia dupa ce a comis faptele.

Oamenii povestesc ca agresorul abia s-a intors din Portugalia.

"De cand a venit s-a tinut numai de betii, probleme. In noaptea aceea era impreuna cu prietena lui. El spune ca prima victima s-ar fi luat de prietena lui si din acest motiv a inceput bataia", a declarat o vecina a mamei Silviei Chifiriuc.

Primarul comunei Vlasinesti nu intelege de ce barbatul inca nu se afla dupa gratii.

"Nu este inchis la ora asta. A batut doi oameni, dintre care unul este angajatul primariei pe post de paza de noapte. Si el este liber", a declarat primarul comunei Vlasinesti.

"Cand politia s-a dus la el, a recunoscut cu nonsalanta fapta, dar a spus ca ii pare rau ca nu a facut mai mult. Un criminal, un inconstient, cred ca are o problema psihica. Nu i-a parut rau de fapta, ci i-a parut rau ca nu a omorat omul, spun ingroziti satenii.

Nu numai baiatul pare sa fie o problema in sat, ci si mama, care bea cam mult si nu se mai trezeste din betie. Din aceasta cauza nici Silvia nu prea da pe acasa cu anii.

"Silvia a mai fost in urma cu un an de zile pe acasa. Mama ei le cam are cu bautura si de asta nu cred ca vine prea des sa o viziteze. A ajutat-o anul trecut sa-si mai aranjeze casa", spun satenii.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

Luni, 6 Mai 2024
168

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

Luni, 6 Mai 2024
320

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

Luni, 6 Mai 2024
74

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...