Se zbate intre viata si moarte!

Se zbate intre viata si moarte!
Barbatul in varsta de 23 de ani, care a fost victima unui grav accident de munca petrecut marti dupa-amiaza la Agafton, a fost transportat la spital la Iasi, in stare de coma.

Marcel M. este din comuna Lozna, judetul Botosani, si se afla la lucru in Agafton ca angajat al firmei Verta-Tel Bucuresti. Firma a castigat licitatia pentru inlocuirea stalpilor, lucrarile fiind efectuate in perioada aceasta pe raza localitatii Agafton.

Barbatul ajuta la demontarea unor stalpi de lemn si se pregatea sa desprinda cablurile telefonice cand a cazut de la o inaltime de aproape cinci metri. Stalpul s-a prabusit peste el, capul fiindu-i aproape strivit.

"Victima a suferit un politraumatism prin cadere de la inaltime de pe un stalp. A fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral acut deschis, contuzie cerebrala in forma grava, fractura baza de craniu, otoragie bilateral. A fost transportat la Spitalul de Neurochirurgie Iasi", a declarat Petre Radauceanu, medic sef la UPU Botosani.

Inspectorii ITM au deschis o ancheta.

"S-au luat declaratii de la martorii la accident, s-au cules informatii referitoare la modul in care s-a produs accidentul de munca. Vom trage primele concluzii in zilele urmatoare", a precizat Silvia Pasat, sefa ITM Botosani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Apostol şi Evanghelist Ioan Teologul; Sfântul Cuvios Arsenie cel Mare (Harţi)

astăzi, 07:00
4

Trecerea la Domnul a Sfântului Apostol şi Evanghelist Ioan se prăznuieşte în fiecare an la 26 septembrie, zi în care s-a arătat pe larg şi viaţa sa deosebită. Astăzi, cinstim...

Poliția din Botoșani în alertă: O fată de 14 ani a dispărut de acasă, sunați la 112 dacă știți ceva despre ea!

Marţi, 7 Mai 2024
237

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 14 ani, din comuna satul Sârbi, comuna Vlăsinești, care marți, în jurul orei 16:00, a părăsit domic...

Specialiștii antidrog, la datorie și în perioada Sărbătorilor!

Marţi, 7 Mai 2024
81

În perioada minivacanțe de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale, specialiștii antidrog au desfășurat activități specifice de informare, evaluare, consiliere şi asistență specializată pen...