Sancțiuni după incidentul de la Grădinița din Todireni! Copiii vor fi mutați!

Sancțiuni după incidentul de la Grădinița din Todireni! Copiii vor fi mutați!
Incidentul de acum câteva zile de la Grădinița din Todireni, unde un copil de doar trei ani care a mers neînsoțit la baie a căzut în fosa septică, a adus sancțiuni din partea Direcției de Sănătate Publică Botoşani. 

Potrivit reprezentanților DSP, autorizația sanitară de funcționare a fost anulată, fiind aplicată și o amendă. Unitatea de învățământ funcționa în baza unei autorizații sanitare care a fost emisă pe baza unei declarații pe proprie răspundere a directorului.

"S-a recomandat relocarea copiilor preșcolari în Școala Primară nr.1 Todireni, situată la circa 350 de metri, cu efectuarea amenajărilor corespunzătoare și solicitarea la DSP Botoșani a reautorizării pentru noile condiții de funcționare", au precizat reprezentanții DSP.

Copiii care învață la Grădinița din Todireni vor fi mutați în următoarele zile într-un alt spațiu.

"Inspectoratul Școlar a propus conducerii unității de învățământ și reprezentanților autorităților locale mutarea celor două grupe de grădiniță la Școala primară din aceeași localitate", a declarat prof. Ciprian Manolache, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean.

Î
n acest caz și Inspectoratul Școlar Județean desfășoară o anchetă, dar și Poliția.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Care este echipa care a vrut să îl ”fure” pe Andone și cum a răspuns antrenorul de la Botoșani!

astăzi, 07:48
182

Bogdan Andone e aproape să reușească o minune la FC Botoșani, formație pe care a preluat-o în iarnă, cu 12 puncte după 21 de etape.“Mi-a zis că mă salvează în decembrie...

După 20 de ani, coșmarul unui infirm obligat să cerșească și în Botoșani s-a terminat! (Video)

astăzi, 07:25
152

Un individ cu dublă cetățenie, română și moldovenească, este suspectat că a forțat o persoană vulnerabilă, cu infirmități grave, să cerșească timp de mai mulți ani.A fost pla...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţit Mc. Vasilevs, Episcopul Amasiei; Sf. Glafira; Sf. Mc. Chiril, Chindeu şi Tasie din Axiopolis (Cernavodă)

astăzi, 06:58
25

În vremea prigoanelor venite asupra creştinilor la sfârşitul secolului al 3-lea şi începutul celui de-al 4-lea, în cetatea Axiopolis din Dobrogea (numită astăzi Cernavodă...