SANATATE & SPIRITUALITATE - Cauzele subtile ale bolilor: Afectiuni ale ficatului

SANATATE & SPIRITUALITATE - Cauzele subtile ale bolilor: Afectiuni ale ficatului

 Reechilibrandu-ne personalitatea vom putea sa diminuam, chiar sa eliminam suferintele fizice  

O stare sufleteasca negativa este una dintre cauzele cele mai frecvente ale imbolnavirilor si fiecare poate observa ca, din cand in cand, sufera de aceleasi boli. Ori, adevaratele maladii care ne afecteaza sunt de fapt orgoliul, vanitatea, intoleranta, instabilitatea, teama si egoismul.

Fiecare dintre aceste defecte sfarseste prin a ne crea neplaceri, un sentiment de conflict si dizarmonie interioara care, in cele din urma, se reflecta intr-o maladie de tip somatic.

In concluzie, organele nu sunt afectate intamplator: problemele care se manifesta sunt strans legate de tulburarile spirituale de care suferim.

Un proces de vindecare profund si adevarat este cel care implica vindecarea sufleteasca: reechilibrandu-ne personalitatea vom putea sa diminuam, chiar sa eliminam suferintele fizice.

Afectiuni ale ficatului
Cauza subtila:

- manie, suparare, furie indreptata asupra propriei persoane, disimulata intr-o manie fata de altcineva;
- conflict intre suflet si minte.


Caracteristici ale personalitatii:


- persoanei ii este greu sa-i accepte pe ceilalti, este tot timpul nemultumita, ii critica si ii judeca pe cei din jur;
- isi creeaza singura probleme, caci interior stie ca ceea ce critica la altii este o parte din ea pe care nu vrea sa o accepte;
- poate aparea si la o persoana mereu trista, iritabila, geloasa sau invidioasa pe altii, fara bucurie de a trai.


Plante medicinale: cicoare, armurariu, anghinare, sunatoare, cimbru, cimbrisor, lemnul Domnului, iedera, pir, limba mielului, papadie, rostopasca, leustean.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
311

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
536

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
158

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...